25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana destina més de 2 milions d'euros a una campanya internacional de publicitat que ajude a atraure nous mercats

Per a Colomer, “l’objectiu és obrir l’horitzó de nous mercats emissors internacionals i atraure el major nombre de turistes estrangers, que ajuden a la recuperació del sector turístic”

Turisme Comunitat Valenciana destina més de 2 milions d'euros a una campanya internacional de publicitat que ajude a atraure nous mercats
08/06/2021 -

Turisme Comunitat Valenciana destina un total de 2 milions d’euros a una nova campanya internacional de publicitat que ajude a atraure noves demandes de turistes procedents tant de mercats més consolidats, com Europa Occidental, com d’uns altres més emergents, com la Xina, els Estats Units, Rússia i els països de l’Est.

El secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que aquesta nova campanya arrancarà el mes vinent de juliol, que coincidirà amb la posada en marxa oficial del Certificat Verd Digital, que facilitarà la lliure circulació segura dels ciutadans a la Unió Europea.

Colomer confia que aquest document, que ja s’ha començat a utilitzar de manera pilot, “facilite l’arribada de turistes internacionals a la Comunitat Valenciana a partir d’aquest estiu”. No obstant això, s’ha mostrat prudent amb les xifres i ha recordat que “aquest no serà un estiu amb les xifres rècord dels anys anteriors a la pandèmia, però confiem que siga l’estiu de la recuperació i el camí cap a una tardor de tornada a la normalitat”.

En aquest context, Colomer ha assenyalat que “a la fi, els mercats es van obrint, la vacunació avança, i nosaltres estem preparats per a tornar amb tota l’energia i els mitjans disponibles per a recuperar la nostra posició turística”.

Així mateix, ha incidit en què “l’objectiu d’aquesta nova campanya internacional és obrir l’horitzó a nous mercats emissors internacionals i atraure així, el major nombre de turistes internacionals a la Comunitat”, ha assenyalat.

“La nostra principal fi és ajudar a la recuperació del sector turístic després de la crisi que ha ocasionat la COVID-19 en el nostre destí” i que, per a això, “la campanya se centrarà a promocionar la Comunitat Valenciana fóra de les nostres fronteres com un destí segur, hospitalari i compromés amb la sostenibilitat”.

La creativitat emprada serà l’adaptació de la recent campanya de publicitat de la Comunitat Valenciana, ‘Qui ho ha viscut ho sap’, als diferents mercats.

‘Avante Evolumedia’ ha sigut l’adjudicatària del concurs públic de mitjans, desenvolupat per Turisme Comunitat Valenciana amb l’objectiu de promoure i difondre l’oferta turística de la regió durant els pròxims anys. L’adjudicació ascendeix a 2.057.000 euros (amb IVA inclòs).

Un pla estratègic 360é que engloba 16 països

La campanya engloba un plantejament de mitjans 360é, que s’anirà desenvolupant en cadascun dels mercats, en funció del grau d’abast dels mateixos i en proporció a l’afluència del nombre de turistes que cada mercat puga aportar a la Comunitat Valenciana, així com la facilitat i flexibilitat en les connexions de comunicació, especialment per via aèria, entre els diferents mercats d’origen i la destinació Comunitat Valenciana.

Els mercats de curt abast estaran formats pels països d’Europa Occidental (el Regne Unit, França, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Itàlia, Noruega, Suècia, Dinamarca, Finlàndia i Portugal). Per a aquest grup es preveu destinar el 70% de la inversió amb l’objectiu de generar una afluència d’un turisme de proximitat o fronterer, igual que fer costat als mercats emissors de turistes amb segona residència en la Comunitat valenciana.

El segon gran mercat és el denominat de mig abast, compost per Rússia i països de l’est, s’emportaran un 5% del pressupost, mentre que la gran aposta se centrarà en els mercats de la Xina i els EUA per tractar-se de mercats emergents amb gran potencial de creixement en afluència de turistes a la regió.

Campanya reforçada

La campanya s’iniciarà el mes vinent de juliol, però serà durant el quart trimestre de 2021 el període on es realitze la major incidència de missatges, amb l’objectiu de fomentar la desestacionalització en l’afluència de turistes a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, s’atendrà sempre la particularitat de cada mercat, adaptant-se als constants canvis i normatives que es continuen produint hui dia en el sector turístic arran de la crisi de la COVID-19.

Quant als tipus de mitjans que es treballaran, es preveu realitzar accions en canals de TV Paneuropea, mitjans gràfics generalistes i especialitzats, publicitat exterior, ràdio, TV connectada, accions amb OTA, portals de viatges i mitjans digitals. Tot això, adaptant cada mitjà i suport als targets objectiu de cada mercat per a aconseguir la màxima eficàcia de campanya i rendibilitzar els pressupostos.

Finalment, assenyalar que totes aquestes accions estan incloses dins del Pla de Màrqueting Turístic desenvolupat per Turisme Comunitat Valenciana, pel qual s’aposta per una línia de treball en la qual el mesurament i incorporació d’aprenentatge és clau per a aconseguir els objectius marcats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − huit =