25n
25N
25N

Turisme Comunitat Valenciana crea el primer grup de treball de mobilitat sostenible

Herick Campos ha explicat que “la finalitat d’aquest grup de treball se centra en complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides”

Turisme Comunitat Valenciana crea el primer grup de treball de mobilitat sostenible
16/02/2021 -

L’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) ha acollit la reunió telemàtica en la qual Turisme Comunitat Valenciana ha constituït el primer grup de treball de mobilitat sostenible. En la reunió, liderada pel director general de Turisme, Herick Campos, ha comptat amb la participació de la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Júlia Company.

Herick Campos ha explicat que “la finalitat d’aquest grup de treball se centra en complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides”.

En aquest sentit, Campos ha assenyalat que la mobilitat sostenible és un dels principals eixos en els destins intel·ligents i per això “volem potenciar mitjans de transport sostenibles i el desenvolupament de tecnologies i infraestructures de recàrrega elèctrica en establiments turístics”.

“Anem centrar el treball, en primer lloc -ha explicat el director general- a aconseguir que les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana compten amb punts de recàrrega als quals qualsevol turista amb vehicle elèctric puga accedir”.

“Per això, coordinarem accions amb l’Ivace perquè fins als xicotets municipis amb afluència turística puguen comptar amb aquesta tecnologia”, ha detallat.

Del grup, creat aquest dimarts en Invat·tur també formen part empreses i organitzacions del sector turístic de la Comunitat Valenciana i membres de la Comissió de Turisme de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), així com proveïdors de tecnologies sostenibles.

Reunió amb les representants de les Kellys

La situació laboral provocada per la COVID-19, com ha afectat la crisi provocada per la pandèmia a aquest col·lectiu, els ERTO i les malalties laborals associades al seu treball són els temes que s’han abordat en la reunió que el director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut amb les representants de les Kellys, en la qual també ha participat la directora general de Treball, Elvira Ródenas.

Campos s’ha compromés a intervindre amb el Govern d’Espanya en el reconeixement de les seues malalties laborals perquè apareguen en el catàleg de malalties professionals i aconseguir que els tràmits siguen més àgils i ràpids.
“També m’han demanat intervindre en la situació de les treballadores fixes discontínues que, segons la normativa vigent, han d’estar acollides als ERTO i en la tramitació d’ajudes com el de l’ingrés mínim vital per a les quals el necessiten”, ha conclòs Campos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + huit =