25n
25N
25N

Turisme aglutinarà tota l'oferta formativa turística de Comunitat Valenciana a través de la web Fomatur CV

L’objectiu és facilitar l’accés a la informació de qualsevol mena de formació en matèria turística

Turisme aglutinarà tota l'oferta formativa turística de Comunitat Valenciana a través de la web Fomatur CV
28/10/2020 -

Turisme Comunitat Valenciana i la Direcció General de Formació Professional coordinaran la implantació de matèries de continguts turístics i de naturalesa. A més, tota aquesta formació s’oferirà i canalitzarà a través d’una nova web anomenada Formatur.

Aquesta proposta neix de la reunió mantinguda entre els directors generals de Turisme de la Generalitat, Herick Campos, i de Formació Professional i Ensenyaments de Règim General, Manuel Gomicia.

L’objectiu és crear sinergies entre totes dues administracions, de manera que els CdT puguen acollir puntualment algunes matèries de Formació Professional mitjana i superior i que Turisme Comunitat Valenciana puga utilitzar també els centres oficials d’FP de la Generalitat per a impartir docència sempre que siga necessari.

L’objectiu és que hi haja una col·laboració que permeta reforçar la formació turística en la Comunitat Valenciana i, per a això, s’ha creat Formatur, la web que estarà operativa aviat i que aglutinarà tota l’oferta formativa en matèria turística de la Generalitat, tant de Formació Professional com dels CdT de Turisme CV i, fins i tot, de les universitats valencianes.

Herick Campos ha explicat que “el que pretenem és que tot aquell que vulga accedir a qualsevol mena de formació en matèria turística i professionalitzar-se en el sector tinga un accés fàcil i concret a tota la informació”.

Campos ha destacat l’esforç de la direcció general de Formació Professional per a implantar cicles formatius relacionats amb el turisme, “especialment en matèria de gastronomia i hostaleria”.

En un altre ordre de coses, el responsable de Turisme ha assegurat que es treballarà de manera conjunta per a “el reconeixement curricular d’aquells professionals amb una llarga trajectòria en el món de l’hostaleria i el turisme i que puguen aconseguir unes certificacions de reconeixement professional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =