25n
25N
25N

Un túnel sota el mar per a l'accés nord al Port de València

Un túnel sota el mar per a l'accés nord al Port de València
23/01/2019 -

La Generalitat Valenciana, el Ministeri de Foment i l’Autoritat Portuària de València (APV) signaran un protocol per a la construcció d’un túnel subterrani pel mar per a la connexió de l’accés nord del Port de València, que comptarà amb una inversió de 400 milions d’euros, dels quals 200 els aportarà l’APV i l’altra meitat Foment.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de mantenir una reunió de treball amb el president de l’Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, per a abordar diferents qüestions i infraestructures portuàries necessàries.

Puig ha subratllat que es tracta d’un projecte “capital” per a “un nou horitzó del Port de València en la seua relació amb el de Sagunt” i ha indicat que aquest túnel subterrani pel mar “evitarà majors problemes en l’àmbit urbà i al voltant de l’horta”.

Ha detallat que la connexió per aquesta infraestructura començaria per la zona de Port Saplaya, encara que ha puntualitzat que seran els tècnics els que hauran de decidir el projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 2 =

museo prehistoria