caixa popular

Ribó afirma que l'anunci de Rajoy sobre el túnel pasante no aporta 'res de nou'

Ribó afirma que l'anunci de Rajoy sobre el túnel pasante no aporta 'res de nou'
04/09/2017 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha assenyalat que les declaracions del president del govern central, Mariano Rajoy, aquest cap de setmana a València no aporten res de nou respecte al ja sabut després de l’última visita del ministre de Foment, Iñigo de la Serna, que ja va anunciar que ADIF realitzaria i assumiria l’estudi informatiu del túnel passant. “Eixa proposta que ADIF anava a fer l’estudi em sembla bé, però és una informació que ja coneixíem”. Quant al tram de l’AVE València-Castelló, Ribó s’ha mostrat escèptic: “si no tenim estació ni túnel, eixe tram servirà de poc”.

“Si no tenim nova estació i no tenim el túnel que vaja des de la nova estació fins a l’eixida per la Universitat Politècnica, que açò està en l’aire igual que l’estació, eixe tram servirà de poc perquè no connectarà amb res”, ha contestat l’alcalde Joan Ribó en ser preguntat sobre les paraules del president del govern d’Espanya, Mariano Rajoy, en un acte de partit, al voltant d’una inversió de 2.000 milions d’euros per a l’elaboració d’un estudi informatiu sobre el Túnel Passant i l’AVE de València a Castelló.

“El que és fonamental ara és, en primer lloc, que l’estudi del Túnel Passant vaja avant, es convertisca en projecte i es concrete, la qual cosa de pas alliberaria a la ciutat de molt d’espai i connectaria barris, però a partir d’ací s’ha de continuar. No s’ha parlat ni ningú ha dit res ni de la famosa estació, ni del túnel que ix des d’ella, per sota de les grans vies (perquè l’anterior proposta està rebutjada) fins a la Politècnica”.

D’altra banda, Ribó s’ha mostrat sorprés per eixe termini de 24 mesos per a l’estudi informatiu. “Sorprén que les coses s’allarguen de manera infinita. S’han de plantejar amb rapidesa i agilitat o, en cas contrari, el corredor Mediterrani tindrà un semàfor en València”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats