caixa popular

El TSJCV avala la reversió de l'Hospital de la Ribera

Ribera Salud havia demanat la suspensió cautelar de la reversió del departament de salut de La Ribera

El TSJCV avala la reversió de l'Hospital de la Ribera
01/12/2017 -

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha rebutjat la petició de Ribera Salud de suspendre cautelarment la reversió de l’àrea de salut d’Alzira. La concessió a Ribera Salut finalitza el pròxim 31 de març i la Conselleria de Sanitat va decidir no renovar-la, per la qual cosa a partir del pròxim 1 d’abril, l’hospital passarà a ser de gestió pública.

Des de l’anunci d’aquesta reversió, fa un any aproximadament, Ribera Salud ha emprés nombroses accions judicials contra la Conselleria, entre les quals estava recórrer la decisió. Ara, el TSJCV dóna la raó a la Conselleria perquè “no es produeixen perjudicis d’impossible o difícil reparació” i, a més “l’administració ja ha establit un pla de treball per a la reversió i ha incorregut en una considerable despesa pública”.

De fet, la Generalitat ja ha inclòs en els Pressupostos de 2018 una partida expressament per al procés de reversió i per a fer front a les despeses a partir de l’1 d’abril. El seu import ascendeix a 5,7 milions d’euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios