caixa popular

I Trofeu Fundació Trinidad Alfonso European Fencing Circuit U14 d'esgrima

I Trofeu Fundació Trinidad Alfonso European Fencing Circuit U14 d'esgrima
09/03/2018 -

Aquest cap de setmana en el Palau Velòdrom Lluis Puig se celebra el I Trofeu Fundació Trinidad Alfonso European Fencing Circuit U14 d’esgrima, competició internacional d’alt nivell esportiu per a menors de 14 anys. La trobada tindrà lloc en dues jornades, els dies 10 i 11 de març, entre les 9 hores i les 16 hores.

Els millors tiradors del circuit M14 es reuneixen aquest cap de setmana a València per a disputar el campionat a totes armes –espasa, floret i sabre-, tant en categoria masculina com a femenina. Més de 400 xiquets i xiquetes participaran en el certamen, en el qual es preveu l’assistència i intervenció, al voltant de 50 entitats diferents arribades de tota Europa.

La competició començarà dissabte a les 9 hores amb la modalitat d’Espasa masculina, seguida a les 11.30 hores per les tiradores que es disputaran el títol en aquesta mateixa modalitat. El diumenge serà el torn del floret, masculí i femení, a partir de les 9 hores, i, finalment, el sabre, també ambdues categories, posarà fi al torneig. En total sis competicions, una de cadascuna de les armes.

A més de tractar-se d’una prova del Circuit Europeu, la qual cosa permet la participació d’esportistes procedents de qualsevol part del continent i la seua puntuació en el rànquing europeu, el torneig també puntua per al rànquing nacional, la qual cosa beneficia als esportistes del nostre país.

“És per a nosaltres un motiu d’alegria albergar en les nostres instal·lacions esdeveniments esportius de nivell tan elevat com aquest. Treballem per a visibilitzar l’activitat esportiva en la seua àmplia varietat. L’esgrima conta cada dia amb més xiquetes i xiquets interessats en la seua pràctica, i esdeveniments com a aquest contribueixen de forma efectiva al seu major coneixement”, ha declarat Maite Girau.

L’esdeveniment ha sigut organitzat per la Real Federació Espanyola d’Esgrima i la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i la Fundació Trinidad Alfonso, dins del marc d’activitats de promoció i desenvolupament d’aquesta modalitat esportiva.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 9 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC