25n
25N
25N

Troba i gaudeix de les millors orquestres d'estes falles

Estos dies trobaràs festa fins a les 4 del matí en cadascuna de les cantonades de la ciutat

Troba i gaudeix de les millors orquestres d'estes falles

Amb el mes de març ja començat, les falles comencen a prendre els carrers i amb elles el moviment faller que, fins al moment, es notava sobretot els caps de setmana ara ja és alguna cosa diària. Les mascletas de la Plaça de l’Ajuntament ja indiquen que el bé s’acosta i, amb la finalitat de setmana molt a la vora, més encara.

Les comissions falleres fa temps que organitzen activitats i tenen moviment però ja este cap de setmana serà quan la festa es desplace al carrer. Algunes comissions, com la Falla Ruben Vetla-Avd Dr Waksman organitza la Nau del Remember Especial Falles amb Jonathan Renovell este dissabte 4 de març. El dissabte següent, l’11, l’Orquestra Bákala farà ballar als presents en la Falla José Soto Micó-Síndic Mocholí i l’Orquestra Montecarlo el propi en la Falla Pio XI-Fontanars dels Alforins.

No obstant això, els dies grans d’anar d’orquestra en orquestra serà en falles. Moltes comissions són capaces d’atraure a centenars de persones al voltant d’un escenari doncs les orquestres que amenitzen la nit tenen fama i reconeixement i no pocs van a la recerca de ballar amb les cançons que toquen.

Exemple d’açò serà l’Orquestra Vertigo que oferirà el seu espectacle el pròxim 15 de març en la Falla Sancho Tello; l’Orquestra Tribu que farà les delícies dels amants de la festa el 16 a la nit en la Falla General Barroso Litógrafo Pascual i Abad; el dia 17 l’orquestra La Canalla farà ballar a tots els que s’acosten a la Falla Maestro Arambul Sanz-Campanar i l’Orquestra Diamant estarà el 18 de març en la Falla Marqués de Montortal José Esteve.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 16 =