25n
25N
25N

Més de 250 persones omplin el renovat trinquet de la Pobla de Vallbona

Més de 250 persones omplin el renovat trinquet de la Pobla de Vallbona
05/08/2019 -

El Trinquet Municipal Miguel Balaguer Canya ha obert les portes després d’11 mesos de treballs en la seua reforma. El joc de la pilota compta ara a la Pobla de Vallbona amb unes instal·lacions cobertes que permetran aprofitar-lo al llarg de tot l’any independentment de l’oratge. A més s’han fet treballs de reforç de l’estructura dels murs laterals i la galeria, millora de l’enllumenat amb més punts de llum i un augment de l’eficiència energètica.

A l’acte d’obertura del trinquet assistien la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, el Director General d’Esports, Josep Miquel Moya. Tots ells han posat aquest trinquet com a exemple de l’aposta per l’esport autòcton que està fent tant l’ajuntament com l’administració provincial, en aquest cas amb el suport de la Direcció General d’Esports.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat la satisfacció per la bona acollida que ha tingut la reobertura del trinquet amb un “èxit de participació del públic i sobretot amb una de les coses que més ens interessava, les bones sensacions dels jugadors en el joc”.

La partida que ha obert aquesta nova etapa del trinquet ha enfrontat a Puchol II i Monrabal contra Pere Roc II i Félix, amb victòria per als primers per un resultat de 60 a 40. A més, la treta d’honor ha anat a càrrec de Paco Cabanes Genovés.

A més, per a la inauguració del trinquet s’ha realitzat una exposició de fotografies històriques i actuals de la pilota a la localitat a més del procés de reforma de les instal·lacions.

La Pobla ha realitzat en els últims anys una forta inversió per recuperar el trinquet que ha tingut sempre una gran afició entre el veïnat. En 2017 es van adquirir les instal·lacions que estaven en mans privades. A partir d’ací s’han realitzat diferents actuacions per un valor superior als 300.000 euros. A principis del 2018 es va canviar el paviment deteriorat per un de pedra de bateig i el mes de setembre es tancaven les instal·lacions per cobrir-lo i reforçar-lo amb una inversió de 280.000 euros finançada en més d’un 80% per la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell