caixa popular

Més de 1.000 d'alumnos participen en el II Triatlón de Paterna

Més de 1.000 d'alumnos participen en el II Triatlón de Paterna
08/06/2017 -

Aquest matí s’ha celebrat la primera fase del triatló escolar de Paterna, una cita esportiva única, organitzat per l’Ajuntament i l’Associació Cultura Física sense Límit, amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Triatló, i en la que han participat més d’un miler d’estudiants de deu col·legis públics del municipi.

Des de la 10 del matí i durant dues hores i mitja, els alumnes de 5t i 6t de primària dels col·legis de Villar Palasí, Lloma Llarga, Vicente Mortes, Ausias March, Sanchis Guarner, La Coma, Antonio Ferrandis, Miguel de Cervantes, el Jaume I i El Parc, han competit en les proves de natació, carrera a peu i carrera amb bicicleta, que s’han desenrotllat en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora “aquesta activitat, que es reprendrà demà amb els alumnes de 6t de primària, vol servir com una jornada de convivència en què es valore la pràctica esportiva entre els menors”.

A més, Mora, ha recordat que amb aquest triatló “es posa el punt final a les activitats esportives que l’Ajuntament, junt amb l’Associació Cultura Educació Física Sense Límit, ha dut a terme durant tot l’any i en les que han participat més de 3.000 alumnes de tots els cursos de primària dels diferents centres escolars”.

Entre les activitats que s’han desenrotllat destaquen les jornades de superherois del passat mes de febrer dirigides a estudiants de 1r i 2n de primària basades en l’animació esportiva, o les jornades de colpbol en les que van participar els alumnes i alumnes de 3r de primària. A més, a l’abril també es va organitzar una prova de raspall, una modalitat de pilota valenciana, dirigida a 4t de primària.

En eixa línia, el regidor ha destacat que “totes aquestes activitats constitueixen un projecte educatiu de caràcter integral que afecta tots els alumnes i alumnes i als centres en el seu conjunt, i no sols als participants en l’activitat”.

Finalment, el regidor ha apuntat que a més de les activitats esportives, el projecte educatiu ha inclòs activitats complementàries en els centres escolars com el concurs per a triar la mascota del triatló o el disseny i elaboració de pancartes dels diferents col·legis.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris