25n
25N
25N

La platja de la Malva-rosa serà l'escenari del Triatló Marítim

La platja de la Malva-rosa serà l'escenari del Triatló Marítim
08/05/2019 -

La ciutat de València acollirà dissabte que ve el Triatló Marítim, amb tres modalitats esportives i tres distàncies, i amb la platja de la Malva-rosa, a l’altura del Pavelló Municipal, com a punt d’eixida i meta. Aquesta prova, en què participaran 1.700 persones, 440 de les quals són dones, se celebrarà entre les 08.00 i les 12.15 hores, aproximadament, i afectarà la mobilitat habitual d’algunes vies com, per exemple, l’avinguda dels Tarongers, on també se celebrarà una jornada de portes obertes de la Universitat Politècnica, dues proves d’oposicions i un campionat de judo.

En aquesta edició del Triatló Marítim, que destinarà 1 euro de cada inscripció a la Fundació Espanyola per al Foment de la Investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), es concentraran esportistes de tots els nivells per a competir en diferents modalitats com la d’individual -un únic participant completa el triatló-, la de parelles -dos participants han d’anar plegats des de l’eixida fins a la meta- i la de relleus -un equip de dos o tres participants participa per relleus-.

Com en anteriors edicions en les proves de «Santander Triatló Marítim» es realitzaran triatlons en distància Olímpica (1.500 metres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de carrera a peu), Sprint (750m natació, 20 km ciclisme i 5km carrera a peu), Supersprint (350m natació, 10 km ciclisme i 2,5 km carrera a peu) i Triatló Per a Nosaltres (350m natació, 10km ciclisme i 2,5km carrera a peu).

A partir de les 8.00 hores començarà la competició de la distància Olímpica, a les 9.00 hores la de Sprint, a les 9.45 hores Supersprint, a les 9.50 hores la de Triatló Per a Nosaltres i finalment a les 14.00 hores es tancarà el Triatló amb la final de les competicions.

La major afecció al trànsit tindrà lloc en l’avinguda Enginyer Fausto Elio, avinguda dels Tarongers i Ronda Nord fins a l’estadi Ciutat de València, per on discorrerà el recorregut ciclista, ja que la carrera a peu tindrà lloc pel Passeig Marítim i la natació en el mar. A l’avinguda dels Tarongers, el servici de Mobilitat Sostenible habilitarà el pas de vianants situat a la porta principal del Rectorat, perquè els assistents puguen creuar amb seguretat.

Concretament, la trobada començarà amb la prova de natació a les 08.00 h del matí, mentre que la ciclista es desenvoluparà de 08.20 a 11:15h donant pas a la prova de córrer el temps restant.

La Policia Local de València procedirà als talls de l’itinerari ciclista a partir de les 07.45 hores. Cal destacar que es tanca al trànsit l’avinguda Tarongers direcció V-21 des del Camí Séquia de la Cadena, desviant el trànsit pel carrer Reina. En canvi, l’itinerari en sentit contrari, direcció cap a la platja, es mantindrà sempre obert.

També es tancarà al trànsit el carrer Serradora sentit Marino Blas de Lezo, desviant el trànsit cap a l’avinguda Blasco Ibáñez; la V-21 per superfície, desviant el trànsit pel pas inferior d’avinguda Catalunya; i la Ronda Nord direcció cap a l’avinguda Alfauir fins a la rotonda d’Alboraia. També es tancarà la sortida per superfície del carrer Clariano cap a la V-21, quedant oberta en direcció cap a Primado Reig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − quatre =