25n
25N
25N

Gandia presenta les activitats de l'Ican Triatló Gandia 2019

Gandia presenta les activitats de l'Ican Triatló Gandia 2019
18/10/2019 -

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada d’Arturo Navarro i Alejandro Gómez, directors de Seguretat i tècnic de la prova respectivament, han presentat aquest matí l’Ican Triatló Gandia 2019 que es disputarà el pròxim dissabte 19 d’octubre i eixirà i arribarà a la plaça del port (zona Varadero).

Es tracta d’una multi-prova amb 3 distàncies: SHORT o curta distància (1’3 km nadant – 1 volta, 30 km en bici, 7’5 km carrera – 1 volta); HALF o mitja distància (1’9 km nadant – 1 volta, 90 km en bici, 21 km carrera – 3 voltes); FULL o llarga distància (3’8 km nadant – 2 voltes, 180 km en bici, 42 km carrera – 6 voltes). Les eixides seran a les 8 h, 8.15 h, i 8.30 h, respectivament.
Tot i que la prova es disputa el dissabte, hi haurà activitats durant tot el cap de setmana. Així, divendres 18 d’octubre a les 16.30 i 17.30 h tindrà lloc la reunió tècnica a l’Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV, a la platja. A més, de 15.30 a 20.30 h es realitzarà el lliurament i recollida de dorsals en la plaça del port, a més de la Fira del corredor.

Diumenge es lliuraran els premis HALF i FULL al Campus de Gandia de la UPV. El director tècnic de la prova ha recordat que els temps de tall són 2 h en natació, 7.30 h en ciclisme més natació i un màxim de 15 hores en el total.

Per la seua banda, Navarro ha agraït el suport de l’Ajuntament de Gandia i els de Xeraco, Xeresa i Tavernes, per on també discorre la competició. Una prova triada com a Campionat autonòmic de llarga distància, el que portarà a Gandia els/les millors triatletes valencians. A més, es pot seguir la marxa dels esportistes en la competició a través de la pàgina web oficial. Finalment, ha destacat l’augment de la participació i també la femenina.

“Estem parlant de 1.000 participants entre les 3 distàncies (400 a FULL i HALF i 200 a SHORT), que vindran acompanyats de tècnics, familiars, amics. A més del personal de l’organització, voluntaris i col·laboradors. La majoria d’aquestes persones passaran els 3 dies a la nostra ciutat, el que beneficia la desestacionalització i ens posiciona com a referent en turisme esportiu”, ha destacat Morant, qui ha agraït al voluntariat, Creu Roja, cossos i forces de seguretat, Protecció Civil, la seua implicació. També ha demanat disculpes al veïnat per les molèsties que els hi puga ocasionar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 3 =