Tres punts per a una eufòrica estrena

Morales ratificava de penal l’excel·lent treball que el Llevant va realitzar durant tota la trobada

levante-villarreal10

El Ciutat de València va fer molt soroll en l'estrena de lliga en la Primera Divisió. L'afició tenia ganes de veure al seu equip, tant com els granotes de començar amb un triomf la seua nova marxa pel que el Llevant no va defraudar. Els de Muñiz van eixir per totes des del primer minut i van donar molt joc al llarg d'un partit en el qual va demostrar que seguien sent els xics de sempre. El Llevant va saber patir però la constància va tenir premi en el minut 88 quan Morales de penal sumava el gol de la victòria. Els granotes van donar en el primer encontre una excel·lent imatge en el terreny de joc amb un equip agressiu, amb fam de gol, ben posat en el camp i amb les idees igual de clares que les va acabar la temporada passada després d'haver batut quasi tots els rècords.

levante-villarreal05Els granotes van eixir amb fam i en el primer minut de joc es va produir una de les millors ocasions de la primera part quan Lerma remata la contra i provoca el primer servei de cantonada. Els primers 30 minuts de joc van ser de color blaugrana doncs el Llevant dominava al Vila-real que no trobava la forma de traure als de Muñiz de la seua àrea. Poques ocasions van tenir els grocs i Raúl va veure passar els minuts des de la seua porteria sense majors complicacions. La calor també va voler ser protagonista del partit i amb el pas dels minuts els jugadors anaven pagant la factura de l'esforç.

El Llevant ho intentava una vegada i una altra, en el minut 19 Bardhi rematava, després de l'assistència de Campaña, una pilota des de fora de l'àrea que s'anava alt. Un parell de minuts després Toño feia que la pilota es passejara per l'àrea d'Andrés Fernández després d'estar Bardhi en fora de joc. Amb el pas dels minuts, el conjunt de Fran Escribá va ser trobant-se millor i després de l'aturada en el minut 24 que el col·legiat Álvarez Esquerre decretava per a hidratar-se el Vila-real despertava. Arribaven els millors minuts del conjunt visitant. No obstant això, els de Muñiz van saber mantenir-se ferm i mancant poder crear joc es van llançar a la contra pel que les ocasions granotes van seguir arribant. Malgrat les ganes que els granotes posaven, el Ciutat de València va arribar al descans amb el 0-0 en el marcador.

levante-villarreal25Després de l'espectacle proporcionat per Muixeranga d´Algemesí en el descans, el Vila-real tenia la primera ocasió de la segona part. Després de l'esglai inicial, el Llevant va tornar a tenir el domini de l'esfèric. En les botes de Campaña, minut 52 de partit, rematava des de fora de l'àrea l'assistència d'un Álex Alegria que va estar molt present al llarg de tot el partit, la pilota es va ser alt per molt poc. El conjunt de Muñiz va tornar a tenir el control de la trobada en sotmetre a un constant setge la porteria d'Andrés Fernández. Els minuts van ser arribant i les ocasions per al Llevant també, encara que no aconseguia acabar de trobar el buit que portara a l'esfèric al fons de la porteria groga. En el minut 67 Jason llançava des de dins de l'àrea rival una pilota que eixia rebotat en l'esquena d'un defensa groc. Va tornar a haver-hi descans per a hidratar-se però el guió del partit no canviava. El Llevant cercava el gol amb afany i en qualsevol moment podria arribar. Per la seua banda, el Vila-real va ser a poc a poc trobant la forma d'arribar a la porteria de Raúl encara que la majoria de vegades sense massa perill.

Els minuts anaven passant i, malgrat eixe domini, els de Muñiz no van trobar la forma d'aconseguir sumar els seus tres primers punts. El gol de partit ho va tenir Morales en les seues botes quan en el minut 80 Andrés Fernéndez es trobava la pilota per a buidar-ho. El Llevant va recuperar l'esfèric i la següent jugada d'Ivi es marxava molt ajustada pel pal. Qui la segueix, l'aconsegueix i els granotes havien lluitat molt per a aconseguir eixe gol. Va ser en el minut 88 quan un Morales, pletòric durant tot el partit, després de fabricar-se la jugada era derrocat en l'àrea groga. El col·legiat xiulava pena màxima i el mateix Comandant sumava el primer tant en el retorn a la Primera Divisió. El Llevant va aguantar les últimes envestides i va aconseguir sumar tres punts que saben a glòria.