25n
Orgull
Orgull

Tres noves zones de socialització per a gossos a València

Tres noves zones de socialització per a gossos a València
05/09/2019 -

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha anunciat el començament de les obres per tal d’habilitar tres noves zones de socialització per a gossos que estaran ubicades als barris de la Malva-rosa, Tres Forques i Torrefiel. L’Ajuntament invertirà en aquestes noves infraestructures al voltant de 250.000 euros i estaran dotades de fonts, bancs per seure, papereres subministradores de bosses i plaques indicatives sobre el seu ús. Campillo ha destacat la importància de disposar d’àrees que milloren la qualitat de l’espai públic de la ciutat. “Durant aquests anys hem fet, i continuarem fent, inversions per tal de millorar les condicions amb les quals les nostres mascotes poden gaudir de la ciutat, en convivència, amb seguretat i neteja”.

Totes aquestes zones disposaran d’arbrat, enllumenat i sistemes de reg per humidificar la terra i aspersors per evitar olors. Les parcel·les estaran envoltades d’una tanca protegida amb un reixat per evitar l’eixida d’algun gos, així mateix l’accés s’ha projectat amb portes dobles per incrementar la seguretat.

Al barri de la Malva-rosa el nou espai de socialització de gossos estarà ubicat al carrer Fausto Elio. Ocuparà una superfície de 1.200 metres quadrats dividida en dos espais per facilitar la convivència de gossos grans i menuts. Pel que fa a Tres Forques, la zona de socialització s’habilitarà a la plaça de Magúncia. En aquest cas, les actuacions d’adequació consistiran primer a desmuntar el mobiliari urbà existent i traslladar la font ornamental que hi ha a la parcel·la del sud del jardí on es construirà també una nova zona de jocs infantils augmentant la seua superfície. També es plantarà nou arbrat. Per últim, a Torrefiel s’adequarà una zona a Músic Espí. Atés que la zona nord de la parcel·la es troba sense urbanitzar, es procedirà a la construcció de la vorera, enllumenat i es plantaran més arbres.

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha informat que està previst que les obres finalitzen en un termini de dos mesos. «Abans que acabe l’any els veïns i veïnes de València disposaran d’aquestes zones per gaudir de les seues mascotes on facilitem la neteja dels nostres carrers i places, al mateix temps que promovem la convivència i el benestar animal».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =