25n
25N
25N

3 milions d'usuaris en el carril bici del carrer Xàtiva

Aquest tram concentra el major nombre d’usuaris de l’anell ciclista valencià

@agenciabiciVLC

3 milions d'usuaris en el carril bici del carrer Xàtiva
23/10/2019 -

El carril bici del carrer Xàtiva de València l’ha tornat a fer. Si el mes de setembre passat arribava al milió d’usuaris quan només feia huit mesos des de la seua posada en funcionament, un mes i mig després ha aconseguit arribar als 3 milions d’usuaris, convertint-se en el tram amb més ciclistes i VMP (vehicles de mobilitat personal) de l’anell ciclista des que es va inaugurar en 2017.

Sens dubte, la manera de desplaçar-se per la ciutat de València està canviant. Per això, no és d’estranyar que el carril bici de Manuel Candela aconseguira els 2.000 usuaris en dues setmanes, o que el tram ciclista del carrer Alacant batera el rècord d’usuaris, malgrat les campanyes de reversió per part dels partits de l’oposició. Unes dades que mostren que la ciutadania valenciana també aposta per la construcció d’una ciutat molt més sostenible i amable.

De fet, a principis del mes octubre, l’Agència Valenciana de la Bicicleta donava a conéixer les dades d’usuaris dels diferents trams de l’anell ciclista. Així, respecte a agost de 2019, tots els trams han experimentat un increment d’usuaris superior al 33%. De tots, la major pujada s’ha produït en el tram del carrer Alacant amb un 51,8% més que el setembre de 2018. Unes xifres molt positives que s’han anat repetint des que l’actual equip de govern valencià, des de l’àrea de Mobilitat, començara a apostar per aquest nou model de desplaçament per la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − nou =