25n
25N
25N

Tres membres del PP de València entren en la nova Executiva de Noves Generacions

arxiu

Tres membres del PP de València entren en la nova Executiva de Noves Generacions
11/04/2021 -

Tres membres del Partit Popular de la ciutat de València han entrat en la nova Executiva de Noves Generacions que presideix la diputada basca, Bea Fanjul, qui ha pres les regnes de la formació en el XV Congrés Nacional de Noves Generacions que s’ha celebrat aquest cap de setmana.

Els tres afiliats del Partit Popular de la ciutat de València són Juan Gallo que entra a formar part del Comité de Direcció i responsable nacional de Comunicació, i Lucía Barrachina i Iván Alcañiz que entren a formar part també de la Direcció dins del grup de treball “Ideologia i Missatge”.

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de València, María José Catalá, els ha traslladat personalment la seua felicitació i ha assegurat que “els joves de València tenen una gran representació. Són persones molt vàlides i molt treballadores. Estem molt orgullosos d’ells i deixaran el llistó molt alt”.

Per part seua, el Secretari General de Populars València, Juan Carlos Caballero, ha destacat que “aquests nomenaments demostren el gran planter que té el PP en el Cap i Casal. Noves Generacions està forta, tenim membres amb moltíssim potencial que donaran la batalla de les idees. Demostrarem als joves de València que hi ha maneres de fer política basades en la llibertat i no en el sectarisme dels dirigents de la ciutat.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + quatre =

museo prehistoria