25n
Orgull
Orgull

Tres locals d'oci nocturn de València, nominats a entrar a la llista 'The World's 100 Best Clubs' 2019

Tres locals d'oci nocturn de València, nominats a entrar a la llista 'The World's 100 Best Clubs' 2019
23/08/2019 -

Un total de 51 locals d’oci nocturn d’Espanya, entre ells tres de València —La 3, Marina Beach Club i MYA–, han sigut nominats a entrar en la llista de ‘The World’s 100 Best Clubs’ 2019, classificació que anualment fa pública l’Associació Internacional d’Oci Nocturn. Espanya és el país amb més nominacions de forma conjunta als Estats Units.

Entre els locals nominats, 18 d’ells es troben a Eivissa, i són els següents: Ushuaïa, DC-10, Hï, Amnèsia, Pacha, Heart, Destinació, Café Mambo, O Beach, Embolic, Eivissa Rocks Hotel, Nassau Beach Club, Blue Marlin Eivissa, Privilege, Sankeys, Beachouse, Bora Bora i Benimussa Park.

Barcelona, per part seua, es troba en segon lloc amb un total d’11 locals nominats (Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Carpe Diem Lounge Club, Pacha Barcelona, Bling Bling Barcelona, Otto Zutz, Razzmatazz, Sala Apol·lo, Input High Fidelity Danse Club, Catwalk i Sutton). Madrid tanca el podi amb huit punts (Fabrik, Bling Bling Madrid, Blackhaus, Opium Madrid, Teatre Barceló, Shôko Madrid, Teatre Kapital i Colla Club Madrid).

Altres ciutats com Marbella aporta tres locals cada –Olivia Valère, Nao Pool Club i Opium Beach Club– mentre que Lloret de Mar i Platja de Cércol (Girona) també aporten tres locals però de forma conjunta (St. Trop, Papillon Club i Tropics).

Amb dues nominacions es troba el municipi del sud de Tenerife Arona, amb Magic Lounge Club i Papagai Beach Club, mentre que Lleida, Sant Sebastià i Viladecans (Barcelona) aporten un cada municipi, sent els locals Biloba, Bataplan Disc i ElRow, respectivament.

La xifra total de locals nominats a tot el món ascendeix a 300 locals procedents de 53 països diferents, dels que només 100 seran catalogats com els 100 millors i només un tindrà l’honor de ser el “Millor Club del Món”. Lluny d’Espanya i els Estats Units queda el Regne Unit amb 17 nominacions, Itàlia amb 13 i França amb 12.

La gala, per part seua, tindrà lloc quan finalitze el VI Congrés Internacional d’Oci Nocturn i la llista es determinarà en funció del nombre de vots en línia obtinguts per part de cada club i per la votació d’un jurat professional.

El secretari general de l’Associació Internacional d’Oci Nocturn i de Spain Nightlife, Joaquim Boadas, assegura que els premis “persegueixen reconéixer la importància i millorar el prestigi d’un sector clau per a l’economia i el turisme de moltíssims països”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =