25n
25N
25N

Tres joves són detinguts per agredir a un altre per raons ideològiques

La víctima va ser assistida en un hospital per una fractura d’ossos propis

19/02/2017 -

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a tres joves d’entre 21 i 23 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de lesions i contra la llibertat pública i ideològica, després d’agredir, pel que sembla, a un altre jove mentre li cridaven frases i insults d’una determinada ideologia.

Les recerques es van iniciar quan els policies van tenir coneixement de l’agressió d’uns joves a un altre en un carrer de Xàtiva. Els agents van esbrinar que un jove que caminava el matí del passat diumenge per un carrer de la localitat, es van baixar uns joves d’una furgoneta i es van abalançar sobre la víctima alhora que li donen punyades i colps per tot el cos mentre cridaven frases i insults com a feixista, fill de puta, nazi de merda.

La víctima va ser a un centre sanitari on va rebre assistència mèdica d’una fractura d’ossos propis.

Els agents després de realitzar les comprovacions oportunes, van esbrinar la identitat dels sospitosos i van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de lesions i contra les llibertats públiques i ideològiques.

Els detinguts, sense antecedents policials, després de prestar declaració han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertits de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan para açò anaren requerits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 5 =