25n
25N
25N

Tres idees de negoci es presenten en la V Fira de Projectes Empresarials del col·legi Juan XXIII

“Mitja Lluna”, “Enjoy your life” i “Paradís Rural” els tres projectes presentats

Tres idees de negoci es presenten en la V Fira de Projectes Empresarials del col·legi Juan XXIII
01/03/2017 -

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Burjassot ha sigut, durant el matí d’ahir, un autèntic viver d’empreses. El motiu ha sigut la celebració de la cinquena edició de la Fira de Projectes Empresarials del col·legi Juan XXIII que, des de fa quatre anys consecutius, se celebra en la Casa de Cultura, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de l’equip de l’Agència Jove.

En el marc de la Fira, alumnes i alumnes de segon curs del Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances han presentat tres projectes que representen tres idees de negoci diferents en les quals han estat treballant durant els últims mesos, des de l’elecció de la idea inicial fins a l’engegada simulada del negoci, passant per anàlisi DAFO, pla de comunicació, localització, anàlisi de clients, marxandatge, etc… L’Alcalde de Burjassot, Rafa García ha volgut visitar esta Fira de Projectes Empresarials per a conéixer cadascun dels projectes presentats.

“Mitja Lluna”, una ludoteca vespertina i nocturna amb tot tipus de serveis per als més xicotets mentre els pares treballen; “Enjoy your life”, una empresa de serveis per a ocupar-se de totes eixes gestions, compres o obligacions de la vida quotidiana que resten temps lliure a les persones i, finalment “Paradís Rural”, una casa rural compromesa amb el Medi ambient i l’economia sostenible i en un entorn tan particular com és Guinea Equatorial.

Després de defensar els joves emprenedors els seus respectius negocis enfront dels seus companys de primer curs i davant el jurat compost per personal tècnic de Joventut i de CEMEF, finalment ha sigut el projecte “Paradís Rural” qui ha guanyat el primer premi, que ha sigut lliurat per Roc Senent, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot. Enguany, el premi ha sigut una polsera d’activitat física per als guanyadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 10 =