caixa popular

Tres dies per a què El Puig es vista de festa

Pregó i sorpreses per a l’inici el pròxim 31 d’agost de les festes de la Mare de Déu

Tres dies per a què El Puig es vista de festa

Tot preparat per a gaudir de les Festes Majors del Puig. Població caracteritzada per la seua infinitat de festivitats, són al setembre quan se celebren les festes en honor a la patrona, la Mare de Déu. Tothom està convidat a viure de primera mà l’extens programa que des del consistori, a l’espera que des de poble es tornen a organitzar com ha sigut tradició. “Hem dissenyat un ventall d’activitats variades per a tots els públics que començarà amb un pregó amb espectacle en la plaça de l’Ajuntament”, assenyalava en el llibre de les festes la regidora de l’àrea, Maite Sánchez.

Serà dijous que ve, a partir de les 22.30 hores, quan un pregó especial, amb sorpresa i acrobàcies incloses, donarà la benvinguda a les Festes Majors. Després d’açò, l’orxata i els fartons prendran el protagonisme. El divendres tindrà lloc la tradicional nit de les paelles en les quals l’Ajuntament ofereix tot el necessari per a realitzar el plat típic a excepció de la carn. La nit estarà amenitzada amb l’Orquestra Mònaco.

El dissabte tindrà lloc l’Ofrena Popular de Flors a la Patrona i la nit estarà amenitzada per l’Orquestra Pato. El Primer Dia de la Mare de Déu hi haurà gran mascletà i a la vesprada Processó en honor a la Mare de Déu del Puig que finalitzarà amb un ramillet de focs artificials i ja a la nit tot aquell que s’acoste a l’esplanada del Monestir gaudirà del Music Hall. El Segon Dia de la Mare de Déu, el dilluns, tindrà lloc la tradicional mascletà precedida de la Traca i a la vesprada la segona Processó en honor a la Mare de Déu del Puig que també acabarà amb el ramillet de focs artificials. La nit la tancarà l’espectacle protagonitzat pel monologuista Rafa Alarcón i pel mag Yunke.

El dimarts, 5 de setembre, tindrà lloc el sopar dels Majors a partir de les 21.30 hores en les quals s’obsequiarà als assistents amb aperitiu, entrepà, beguda i café. La nit estarà amenitzada per la cantant Mariló Sales, el còmic Carlos Lluna i l’Orquestra Llimo. El dimecres els protagonistes seran els xiquets que gaudiran de la Fira Infantil en la plaça de l’Ajuntament. Per a berenar es repartirà orxata i fartons i el teatre infantil prendrà els carrers de la població.

El dijous 7 de setembre tindrà lloc el Sopar Solidari la recaptació del qual serà per a Càrites i la Creu Roja. Des de l’Ajuntament s’anima a la gent a participar doncs en totes les edicions anteriors els veïns han demostrat la solidaritat que caracteritza a la gent del Puig. La setmana es tancarà amb la Cavalcada humorística la desfilada de la qual eixirà des de la Ronda Nord i en finalitzar tindrà lloc el repartiment d’entrepans i beguda i gaudir del castell de focs artificials disparat pels Hermanos Caballer.

El cap de setmana començarà el dissabte amb el concurs de tir i arrossegament i la XXVI Volta a Peu 2017. El diumenge serà el Dia de la Bicicleta i es finalitzarà el concurs de tir i arrossegament i a la vesprada es podrà gaudir en les escales de l’església d’una exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica del Puig de Santa Maria. Les festes finalitzaran amb el X Open de Frontenis Vila del Puig que es disputarà del 14 al 18 de setembre, el 15 de setembre tindrà lloc la I Gal·la de l’Esport amb el lliurament de Premis La Pedrera.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris