25n
25N
25N

El Tren de Nadal ja recorre els carrers de Paiporta

La parada d’eixida del Tren de Nadal se situarà en la Plaça Major

El Tren de Nadal ja recorre els carrers de Paiporta
26/12/2017 -

Des que començara la campanya de Nadal de Paiporta, els veïns de la localitat han pogut gaudir de diferents esdeveniments nadalencs que no solament han omplert els carrers de Paiporta de bon ambient, sinó que a més s’ha viscut la màgia d’aquesta època de l’any. No obstant això, en aquesta edició, els protagonistes també han sigut els comerços locals, amb l’objectiu de potenciar l’economia de Paiporta.

I és que tal com comentava Vicent Císcar, Regidor de Comerç de l’Ajuntament de Paiporta, a València Extra, ‘el Nadal és una de les temporades més important per als comerços locals. Per això, des de l’Ajuntament ens hem proposat fomentar, un any més, el comerç de proximitat. En aquesta època, tots hem de comprar regals, i quina millor manera que fer-ho en els comerços de Paiporta. Dia rere Dia, aquests comerços obrin les seues portes i ens atenen de manera propera. Ara és el moment d’ajudar-los’.

No obstant això, els comerciants també volen formar part del gaudi dels veïns. D’aquesta manera, tot aquell que compre en els 65 comerços, que s’han adscrit a la campanya de Nadal, rebran tiquets per a pujar al ja popular Tren de Nadal. Una atracció que sempre ha comptat amb un extraordinari acolliment per part dels paiportins, i que tindrà lloc des de hui, 26 de desembre, fins dijous que ve, 28 de desembre.

La parada d’eixida i arribada del Tren de Nadal de Paiporta s’ha situat en la Plaça Major. Així mateix, l’horari començarà a les 11.00 fins a les 13.30 hores, i a la vesprada tornarà des de les 17.30 fins a les 20.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 6 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa