caixa popular

El Tren dels 80 arriba a l'Estació del Nord de València

Aquest antic tren romandrà en la via 6 de l’Estació del Nord

El Tren dels 80 arriba a l'Estació del Nord de València
30/08/2017 -

Si eres un amant dels trens antics, tens una cita ineludible en l’Estació del Nord de València. I és que amb motiu del seu centenari, l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Madrid i de València han organitzat una jornada repleta d’activitats, entre les quals, sens dubte, l’esdeveniment estrella serà el viatge en un tren realment antic.

Així, el 09 de setembre es noliejarà l’anomenat Tren dels 80, que realitzarà la ruta Madrid-València amb 250 passatgers a bord. Un trajecte molt especial en el qual els afortunats gaudiran de vagons restaurats amb mobiliari i colors originals, enganxats a una locomotora elèctrica experimental.

Des de feia 16 anys que no arribava a la nostra ciutat cap tren considerat històric per les seues característiques. Per això, aquesta oportunitat no és només única, sinó que és una bona manera d’homenatjar l’aniversari de l’Estació del Nord, un dels edificis més emblemàtics de València, dissenyat per l’arquitecte Demetrio Ribes.

En un primer moment, es tenia present realitzar el viatge amb una locomotora de vapor, però els inconvenients que suposava, van fer que des d’aquesta associació es decantaren per un tren de motor elèctric. D’aquesta manera, el dissabte 09 de setembre, el Tren dels 80 eixirà de l’estació Madrid-Chamartin, a les 08.00 hores, i arribarà a l’estació València-Nord, a les 13.00 hores. L’endemà, el 10 de setembre, el trajecte de tornada cap a Madrid serà a les 16.00 hores. Durant tot el cap de setmana, el Tren dels 80 romandrà en la via 6 de l’Estació del Nord de València per a tots aquells que vulguen visitar-ho.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris