25n
25N
25N

Travessant el Blau compleix quatre anys amb l'arribada d'una nova prova

Travessant el Blau compleix quatre anys amb l'arribada d'una nova prova
24/07/2019 -

La quarta edició de la travessia que creua les aigües de la platja de Puçol tindrà com a novetat la incorporació de la prova de 3000 metres. La iniciativa Travessant el blau que va iniciar Sergio Rada, s’està consolidant més cada any i en esta edició està prevista una gran participació.

Els nadadors de València tindran l’oportunitat de creuar les platges de Puçol el pròxim 3 d’agost. Enguany serà la quarta edició de la travessia que comptarà amb tres modalitats de carrera, la primera serà de 1000 metres i les altres dos de 2000 i 3000 metres respectivament. La concentració tindrà lloc en la plaça Rosa dels Vents, on es recolliran els xips i la samarreta commemorativa a les 07.45 hores. Una vegada recollits els dorsals cada competidor anirà a la ubicació de la prova en la qual s’haja inscrit i donarà començament la travessia que començarà a les 09.00 hores.

La inscripció està oberta a tota persona major de 18 anys, o si es té entre 14 i 18 anys, es podrà participar amb una autorització paterna/materna. La inscripció es pot realitzar des de la pàgina web: www.crono4sports.es, la quantitat d’inscrits té un límit de 500 places i el preu pot variar entre 13 i 17 euros depenent de la data en què es realitze la inscripció. I, com cada any, serà voluntari afegir 1 euro més amb finalitats solidaris, que enguany anirà destinat a Trotafons, una associació que té com a objectiu la neteja de platges i espais marins perquè continuen sent llocs tan meravellosos.
La travessia tindrà com a mesures de prevenció i seguretat la presència de 2 i 4 embarcacions, depenent del número total d’inscrits, a més es comptarà amb la presència d’algunes taules de surf i caiacs que aniran al costat dels nadadors amb fi de tindre un marge d’actuació ràpid en cas de qualsevol problema.

A diferència de l’edició de l’any passat, que només comptava amb els recorreguts de 1000 i 2000 metres, enguany és la primera vegada que es podrà competir en la prova de 3000 metres, que serà la més dura de totes. Els últims 800 metres de les tres proves seran comunes, amb la condició que l’arribada a meta siga una festa conjunta de les tres modalitats

«Estem molt contents de poder celebrar la nostra quarta edició. Enguany comptem amb moltes novetats, com la prova de 3000 metres, que tenim moltes ganes que isca bé encara que sempre hi ha uns pocs nervis, finalment agrair a les autoritats locals per donar-nos suport cada any i ajudar al fet que puguem créixer», van ser les paraules de Sergio Rada emocionat per esta nova edició de la travessia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =

art en blanc
art en blanc
ruta del grial massamagrell
ruta del grial massamagrell