caixa popular

Transport públic gratuït per a celebrar el Dia Sense Cotxes a València

La Plaça de l’Ajuntament s’alliberarà de trànsit des de les 14.00 fins a les 22.00 hores

Transport públic gratuït per a celebrar el Dia Sense Cotxes a València
21/09/2018 -

València està immersa en la celebració de la Setmana de la Mobilitat, que arrancava el passat 15 de setembre, i que cerca conscienciar a la ciutadania de la importància d’utilitzar mitjans de transport sostenibles tant per a crear una ciutat molt més amigable on el vianant siga el protagonista, però també per a crear una ciutat molt més neta i respectuosa amb el medi ambient. El regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, presentava aquesta setmana com “una aposta per un canvi de model. Volem portar la mobilitat sostenible a tota la ciutat. València és un exemple, nacional i internacional, de com està canviant el model de mobilitat”.

Aquest dissabte, 22 de setembre, es posa la guinda a aquesta Setmana de la Mobilitat amb el Dia Sense Cotxes. Durant tot el dia, València posa a la disposició de la ciutadania el servici de transport públic de manera gratuïta. Així, tant els autobusos de l’EMT, com Metrovalencia, el Tram d’Alacant i Castelló seran gratuïts, durant tota la jornada, per a fomentar la incorporació, en el nostre dia a dia, de l’ús de transport públic, així com conscienciar a la ciutadania de no utilitzar, innecessàriament, el cotxe privat.

Tant els bitllets de l’EMT, com els de Metrovalencia s’hauran de validar, però no es descomptarà el viatge. A més, es podrà adquirir bitllets senzills sense cap cost. Per això, en el cas de Metrovalencia, deixarà obertes les línies de validació des de les 05.00 fins a les 23.00 hores, quan finalitza el servici.

Com no, la Plaça de l’Ajuntament de València serà l’epicentre de la celebració del Dia Sense Cotxes. D’aquesta manera, a més d’alliberar-la de trànsit des de les 14.00 fins a les 22.00 hores, s’han organitzat diferents activitats lúdiques infantils, però també per als més majors para, junts, posar el fermall d’or a una nova edició de la Setmana de la Mobilitat.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 9 =

Valencia orgullosa