25n
25N
25N

L'Ajuntament de València reforça les polítiques de transparència i participació ciutadana

L'Ajuntament de València reforça les polítiques de transparència i participació ciutadana
20/02/2017 -

En els pròxims dies l’Ajuntament de València reforçarà el seu personal tècnic amb quatre noves incorporacions, tres de persones especialistes en participació ciutadana i una més especialista en transparència. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha assegurat que “amb aquestes contractacions reforcem l’aposta que des del primer dia del mandat estem fent al Govern de la Nau, amb l’alcalde Joan Ribó al capdavant, per les polítiques de transparència i participació ciutadana”.

Campillo ha explicat que les noves incorporacions “són el resultat del procés selectiu que s’ha dut a terme amb una borsa pionera formalment constituïda” i serviran per “dissenyar les nostres polítiques amb personal tècnic especialista en eixes matèries”. A més, ha destacat “l’orgull i l’agraïment per l’esforç del personal funcionari en el temps que portem de mandat per estudiar tota la normativa de transparència i participació ciutadana i els exemples en unes altres administracions per poder fer el treball el millor possible, un objectiu al qual contribuiran decididament amb la seua ajuda els nous treballadors i treballadores especialistes”.

Per la seua part, el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Peris, ha destacat la importància de les noves incorporacions per poder desenvolupar tot el nou model de participació ciutadana des de l’Ajuntament. “La participació ciutadana és transversal a tota l’acció de govern perquè és una nova forma de governar i, per tant, requereix recursos i personal qualificat. Fins ara només hi havia una tècnica dedicada a la participació i, tot i això, hem fet passos molt importants”, ha afirmat.

D’una altra banda, el regidor de Transparència, Berto Jaramillo, ha defensat que “les polítiques de transparència i bon govern són un deure i un imperatiu ètic de qualsevol administració pública i, per tant, no hem d’escatimar esforços. L’arribada de personal tècnic ens permetrà aprofundir en aquest terreny per tal de garantir a la ciutadania el dret a la informació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + deu =