25n
25N
25N

Transparència i la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana col·laboren en matèria d'autogovern i Dret foral

Transparència i la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana col·laboren en matèria d'autogovern i Dret foral
05/10/2016 -

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha destacat la importància de la signatura d’este conveni com una entitat tan “històrica i rellevant com és la Reial Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV)”, col·laboració que, en paraules del conseller “s’orienta fonamentalment, dins de les nostres competències en matèria d’autogovern i dret foral valencià, a l’estudi de la història però també de l’actualitat en aquestes matèries”.

El conseller Alcaraz ha signat un conveni de col·laboració amb el degà de la RACV, Federico Martínez Rueda, per a realitzar activitats de desenvolupament de l’Estatut d’Autonomia; difusió i divulgació del Dret Foral Civil valencià, així com de promoció i consolidació de l’autogovern.

Por la seua part, Federico Martínez Rueda ha mostrat la seua satisfacció després de la signatura del conveni, atés que demostra que “aquesta acadèmia té un sentit amplie de cultura en diferents matèries, una d’elles en el camp del Dret, treballs i activitats que contribuiran a enfortir la personalitat valenciana i la vertebració de tota la Comunitat”.

El conveni explicarà amb un finançament de 9.000 euros per a impulsar actuacions divulgatives, de formació, difusió i promoció en aquestes matèries. Entre les accions previstes es realitzaran jornades, seminaris, cursos i exposicions, així com l’edició de publicacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =