25n
25N
25N

Transparència i la Fundació Adecco promouen la responsabilitat social entre les empreses valencianes

Transparència i la Fundació Adecco promouen la responsabilitat social entre les empreses valencianes
22/09/2016 -

La Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Adecco per a l’assessorament i la difusió de la responsabilitat social entre les empreses de la Comunitat Valenciana. Aquest acord compta amb un pressupost de 30.000 euros.

El conseller Manuel Alcaraz ha destacat que, este acord, “arriba en un moment molt especial, perquè en poc de temps s’aprovarà el projecte de Llei de Responsabilitat Social a la nostra Comunitat i és important que tot el vinculat a esta matèria es difonga”.

Amb este conveni, totes les entitats beneficiàries hauran de desenvolupar diverses activitats per donar a conéixer el concepte de responsabilitat social empresarial (RSE) així com fomentar la cultura del compromís o informar sobre els avantatges després d’integrar les preocupacions socials en la gestió de les empreses valencianes.

A més, es duran a terme actuacions específiques dirigides a les empreses valencianes, tot això amb l’objectiu de donar a conéixer els desafiaments i dificultats en el desenvolupament de la RSE així com les tendències futures dins d’este àmbit. En este sentit, es pretén facilitar l’adaptació de les possibles iniciatives dins de la RSE en el sector productiu de l’empresa, així com la seua dimensió i context geogràfic en el qual opera, amb especial atenció a les pimes.

Per la seua banda, el director general de la Fundació Adecco, Francisco Mesonero, ha remarcat “el pas important” que s’ha donat amb esta col·laboració conjunta “vinculat a la sensibilització i el foment de les bones pràctiques en matèria de Responsabilitat Social Empresarial, on l’administració pública juga un paper molt important”.

Per dur a terme este acord, es pretén desenvolupar tot un seguit de congressos, jornades, conferències i taules rodones igual que s’editaran articles relacionats amb la RSE.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =