25n
25N
25N

Els treballs de reparació del bri del Segura a Almoradí s'estendran fins al dilluns

Els treballs de reparació del bri del Segura a Almoradí s'estendran fins al dilluns
15/09/2019 -

La Confederació Hidrogràfica del Segura (CHS) que els treballs de reparació del trencament del marge esquerre del riu Segura a Almoradí (Alacant), provocats pel temporal, s’estenguen fins a aquest dilluns.

Així ho ha informat la Confederació a través de xarxes socials, on ha informat que treballa en la reparació i que el president de la CHS, Mario Urrea, s’ha desplaçat fins al lloc amb tècnics de la Confederació i responsables de Bombers.

Així mateix, ha explicat que el cabal del riu Segura a la Vega Baixa està baixant i “no hauria de causar nous problemes”. “No obstant això, contribueix a l’estancament en arribar a les zones desbordades”, per la qual cosa “cal continuar mantenint la prudència”.

Un nou trencament en el bri del riu Segura en la localitat alacantina d’Almoradí, al costat del primer trencament, ha provocat aquest diumenge l’eixida de les aigües. A causa dels danys, al principi s’havia previst desallotjar la pedania d’Heredades, però finalment no ha sigut necessària l’evacuació dels veïns, segons ha informat el 112.

L’Ajuntament ha detallat que el nou trencament afecte a una zona aigües avall del pont del riu, en el marge esquerre, però “no sembla que vaja a afectar de manera important al terme”.

La CHS ha advertit que “no és segur caminar o circular pels brins del riu Segura en aquests moments”. “Demanem als ciutadans que no accedisquen als brins, perquè s’estan removent i reassentant, i encara es poden produir esfondraments parcials o totals”, ha indicat.

A més, ha alertat que circula el bulo que la CHS està inundant a consciència la Vega Baixa per a alleujar el nivell del riu. “No és cert. Els trencaments són les pròpies d’una situació extrema. Treballem en totes les incidències que s’han produït”, ha aclarit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 1 =

CCCC
torrent