caixa popular

L'Ajuntament mostra el treball dels equips de neteja

L'Ajuntament mostra el treball dels equips de neteja
01/12/2017 -

La Regidoria de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València farà un desplegament operatiu aquest cap de setmana de nombrosos vehicles especialitzats dels servicis municipals de neteja i recollida de residus urbans. La iniciativa es desenvoluparà entre les 11 i les 13 hores de demà, dia 2, i diumenge, dia 3, al Passeig de l’Albereda, entre els ponts de l’Exposició i del Real, en el marc de la Trobada Internacional de Ciutats Educadores que se celebra aquest cap de setmana a València.

“El desplegament dels vehicles amb què s’han ampliat i millorat els servicis de neteja i recollida de la ciutat durant el mandat actual pretén aproximar a la ciutadania, sobretot a la població més jove, com és el funcionament d’eixos equips que cada dia contribueixen a millorar la neteja urbana, juntament amb les campanyes de conscienciació i la col·laboració ciutadana”, ha explicat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano.

El desplegament permetrà comprovar les condicions de mobilitat i de treball operatiu dels equips diversos. També es podrà accedir a les seues cabines de comandament i observar de prop la complexitat i la varietat dels equips. Hi haurà agranadores mecàniques, equips llavavoreres d’alta pressió, furgonetes llançadora, equips recol·lectors propulsats per gas natural per reduir emissions contaminants i equips especialitzats de neteja i recollida de platges. A més, es presentaran els nous equips recol·lectors de càrrega per darrere i lateral, que per primera vegada són elèctrics amb zero emissions acústiques i de gas, gràcies al millor nivell mediambiental de la tecnologia actual per a aquests servicis.

Els equips, a més, mostraran la nova retolació i els vinils gràfics municipals, més d’acord amb una informació completa dels servicis i una comunicació ciutadana eficaç en coherència amb els dissenys gràfics de les darreres campanyes municipals de comunicació i conscienciació ciutadana sobre la neteja urbana.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris