25n
25N
25N

Un total de 7.808 persones treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO rebran una ajuda de 150 euros

El conseller d’Economia Sostenible ha signat una nova resolució per a continuar amb el pagament de les subvencions

Un total de 7.808 persones treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO rebran una ajuda de 150 euros
27/07/2020 -

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball contínua amb el pagament de les ajudes dirigides a persones treballadores amb rendes afectades per un ERTO a causa de la COVID-19.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat una nova resolució per a la concessió d’un total de 7.808 noves ajudes en la Comunitat.

Aquestes subvencions s’atorguen després de l’aportació de les dades pel Servei Públic d’Ocupació Estatal, (SEPE), l’alta dels expedients en l’aplicació corporativa de subvencions SUGUS per la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la confecció i proposta de la relació de persones beneficiàries per part de la Comissió Tècnica per a la gestió de les ajudes.

En els pròxims dies es publicarà la resolució amb les concessions en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, (DOGV), així com la relació de les persones beneficiàries en la pàgina web de la Generalitat ((consultar ací), en l’apartat corresponent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La quantia de les ajudes és de 150 euros per persona treballadora beneficiària, d’acord amb la proposta de resolució emesa per la Comissió Tècnica, que ascendeixen a un import total d’1.171.200 euros.

El pagament es realitzarà mitjançant transferència al corresponent compte bancari de les persones beneficiàries.

Cal recordar que aquestes ajudes s’emmarquen en el Decret 54/2020, de 24 d’abril, del Consell, d’aprovació de bases reguladores per a la concessió directa d’ajudes a treballadors i treballadores amb rendes baixes afectades per un ERTO a conseqüència de la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + sis =

museo prehistoria