caixa popular

Tots som una gran "Família Taronja"

El club posa a la venda els abonaments de la pròxima temporada i augmenta el seu pressupost en un 10%

Tots som una gran "Família Taronja"

El València Basket ha presentat la seua campanya d’abonaments per a la pròxima temporada 2017-18. Sota el lema de “Compartir un sentiment ens fa taronja” s’anima a tots els abonats del conjunt de la Fonteta a renovar les seues ‘passades’, millorant-los si es desitja. La campanya que acaba de començar estarà activa i serà a partir del 17 de juliol quan es posen a la venda els abonaments que hagen quedat lliures.

El València Basket ha anat evolucionant quant al nombre d’abonats al llarg d’estes últimes campanyes, segons ha assenyalat el conseller delegat Paco Raga en la presentació de la campanya d’abonaments pel que s’han convertit en una gran Família Taronja. Segons les dades presentades, esta temporada en la qual el València Basket s’ha proclamat campió de Lliga la Fonteta ha rondat el 95% d’ocupació i ha aconseguit un total de 13 plens dels 35 partits disputats en el feu taronja, la resta hi han tingut una mitjana de 8100 espectadors, uns 179 més que l’any anterior. A més, es torna a engegar la campanya allibera el teu seient per a la qual enguany es milloraran les condicions. En la campanya 16-17 s’han alliberat un total de 1200 seients.

Entre les característiques de la Campanya d’Abonaments 2017-18es podria nomenar que l’abonat tindrà dret a gaudir de més de 30 partits des de sol 115€ (segons els descomptes i les localitats escollides). Si els preus ho divideixes entre els partits que es poden viure en directe (sumant Presentació, Lliga, Playoff i Euroliga) el partit ix a una mitjana de sol 3 euros. Entre les facilitats es possibilita el pagament ajornat en 8 mesos sense despeses financeres i lineals, amb un import per mes des de sol 14’38 euros en un abonament de 115€. A més, el València Basket disposa de l’Abono Família, en una família amb tres o quatre membres, el tercer i cambra només paguen el 50% de l’abonament, i a partir de la cinquena persona, és gratis. I també es torna a traure els 100 abonaments de Cultura de l’Esforç per a estudiants que aproven totes les assignatures i notable en idiomes, els acreditats obtindran un abonament de temporada becat per València Basket i solament hauran d’abonar 30 euros com a compromís d’assistència.

 

L’Alqueria del Basket i un 10% més de pressupost

Segons ha explicat Paco Raga en la presentació, les obres de L’Alqueria del Basket van segons el previst i seran lliurades al setembre pel qual la inauguració manté la seua data per a desembre, doncs es necessiten diversos mesos per als tràmits burocràtics segons el conseller delegat. “El somni que es va engegar l’any passat segueix el seu curs i serà una realitat de seguida”, comentava Raga.

A més, Paco Raga agraïa en el seu discurs el mecenatge de la família Roig qui aporta el 70% del pressupost anual de l’equip i que “enguany augmentarà entre un 10-15% amb l’objectiu de defensar el títol de Lliga aconseguit està temporada”, comentava el conseller delegat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + disset =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris