25n
25N
25N

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Paiporta signen el Codi de Bon Govern impulsat per la Generalitat Valenciana

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Paiporta signen el Codi de Bon Govern impulsat per la Generalitat Valenciana
01/08/2016 -

Els grups municipals de l’Ajuntament de Paiporta (Compromís, PSPV-PSOE, PodEU, PP i Ciudadanos), van signar abans del ple municipal de dijous passat el Codi de Bon Govern impulsat per la conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Aquest document pretén ser un instrument que guie les actuacions dels membres del Consell i de les persones que ocupen càrrecs públics per afavorir unes administracions públiques més íntegres, transparents, eficaces i eficients.

Paiporta és un dels primers ajuntaments que s’adhereix a aquest codi. Fins ara, ho han fet també València i l’Eliana, d’acord amb les dades facilitades per la conselleria de Transparència.

El document promou la millora de la qualitat democràtica i la generació de vincles de confiança entre les institucions i la ciutadania. Entre els principis que promulga estan el respecte als Drets Humans, un compromís contra la violència, la no discriminació i el respecte a la diversitat, la igualtat entre homes i dones, l’aconfessionalitat de l’acció de govern, el compromís amb la llengua, la sostenibilitat mediambiental, l’exemplaritat, la dedicació, o la confidencialitat.

Així mateix, inclou bones pràctiques com el fet no tindre comptes en paradisos fiscals, la sobrietat en l’ús dels recursos públics, i l’impuls al govern obert i la transparència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 13 =

museo prehistoria