25n
25N
25N

Tots a una per a recollir el Ninot a la Falla Carretera Escrivà-Cooperativa San Fernando

Esta comissió, una de les més antigues de València, viu cada acte faller amb passió i amb tots els seus integrants

La recollida del Ninot és tot un ritual. Música, ganes d’arribar a l’Exposició, xaranga i sobretot comboi faller. Això ho sabem de sobra a la Falla Carretera Escrivà-Cooperativa San Fernando. És una de les falles més antigues de València i de sobra és coneguda perquè la seua comissió van sempre tots a una a tots els actes fallers.

De segur molts no sabran el que suposa arreplegar el Ninot de l’Exposició. Per això, hui som convidats d’excepció gràcies a la Falla Carretera Escrivà. El seu President, Tirso Sorolla, destaca els valors d’una gran família que són tots els membres de la comissió. Hem sigut testimonis de primera mà de la recollida del seu ninot gran però també hem viscut sorpreses d’última hora.

El camí de la recollida del Ninot comença en la mateixa falla cap a l’autobús. Xaranga i música per animar la ruta cap a l’Exposició del Ninot. Una vegada a la Ciutat de les Arts i les Ciències, es moment d’encetar la ruta a ritme de Xaranga i també algun ball…

Per fi arriba el moment, el President, la seua Fallera Major, i per descomptat, el president infantil i la seua fallera major infantil entren a l’exposició per a recollir el Ninot de la Falla Gran. Màxima expectació i ja toca emportar-se el Ninot.

Arriba el moment d’arribar a la falla i rebre com toca al Ninot. Però abans una sorpresa perquè la Falla Carretera Escrivà ens presenta una cançò molt especial. A més, la Comissió de la Falla Carretera Escrivà compta amb falleres de cor i parlem amb una d’elles que ha sigut membre de la Cort d’Honor de la Fallera Major de València.

Per últim, La Falla Infantil ha rebut el 3º premi de la seua secció i València Extra ha pogut parlar amb el seu artista. Estes i altres moltes sorpreses en un vídeo que vos recomanen a tots.

Sens dubte la Falla Carretera Escrivà té una essència especial i vos recomanen que visiteu el seu casal però sobretot a la seua gent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 9 =

museo prehistoria
museo prehistoria