25n
25N
25N

Tot un homenatge als fallers en la Crida 2017

Tot un homenatge als fallers en la Crida 2017

Als peus de les Torres de Serrano, en les portes de València, un any més, les Falleres Majors de València han donat el tret d’eixida a les Falles 2017. L’alcalde de València, Joan Ribó, va lliurar les claus de la ciutat a les màximes representants de la nostra festa en un any molt especial on per fi han sigut reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Així mateix el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig va assistir a l’acte amb diferents personalitats.

Precisament l’inici d’aquesta Crida va ser un autèntic homenatge a totes les comissions falleres que van tenir el seu protagonisme amb imatges de moments històrics i simbòlics per a cadascuna de les comissions. Clara Parejo va començar fent una Crida a tots els fallerets i falleretes de les comissions infantils, són el present i el futur de la nostra festa. La il·lusió, la imaginació, l’alegria de cadascuna de les falles que ahir també va tenir el seu protagonisme amb la màxima representant dels més xicotets.

Raquel Alario va tornar a demostrar la seua passió, el seu lliurament, per la festa. La fallera major de València va arribar al cor de tots els valencians amb una elegància i un somriure únic d’ella. Molt emocionada, va tornar a estar impecable i sens dubte va posar la guinda final de la Crida 2017 amb un castell i amb l’himne de fons que van cantar tots des de les portes de València.

Ara sí ja estem en Falles i en molt pocs dies podrem començar a veure el treball de tots els artistes fallers, la indumentària de la nostra festa, les llums i molt més en una festa que és Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco i que en el cor dels valencians, sempre ho ha sigut i ho serà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =