25n
25N
25N

Torrentins a Bollywood

Torrentins a Bollywood
27/08/2016 -

València s’ha convertit des del passat 11 d’agost en un gran escenari cinematogràfic gràcies a una producció de la potent indústria cinematogràfica de Bollywood, que ha portat a la capital del Túria a reconeguts actors i actrius indues i ha comptat amb la participació de veïns i veïnes de la nostra ciutat.

El sabor torrentí d’aquesta pel·lícula ve de la mà de Patricia Picazo i José Trullenque, els qui s’han encarregat de coordinar la producció a Espanya. A més, els membres de l’escola Shoot de Torrent han participat com a extres en les escenes d’acció. Completa la participació valenciana l’acadèmia Danse Center i la cantant valenciana Yanira Zapatero.

“La pel·lícula es grava íntegrament a València i la història també se situa en la ciutat. És una gran oportunitat per a donar a conéixer la nostra regió i afavorir el turisme ja que en l’Índia el consum cinematogràfic és molt elevat”, explica Patricia Picazo.

En aquesta pel·lícula es mostraran llocs tan emblemàtics de la ciutat com el Cabanyal, les Torres de Serrano, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Ruzafa, el passeig de l’Albereda, el Palau de la Música, el Mercat de Colón o La Marina Real entre uns altres. Des de l’adreça de la pel·lícula han volgut destacar les facilitats que s’han donat per a poder rodar en tots els llocs de València que han desitjat com per exemple l’interior de l’Ajuntament de València. Per totes aquestes facilitats, el bon clima i la satisfacció en general amb la ciutat, han volgut denominar València com una localització film-friendly i tenen la intenció de tornar enguany per a rodar altres pel·lícules.

Com a encarregats de la producció a Espanya, Patricia Picazo i José Trullenque han mostrat el seu interés a anar un pas més i oferir per a eixos pròxims rodatges localitzacions en la ciutat de Torrent.

ISM és un film de suspens encara que amb un element característic en les pel·lícules de Bollywood com és el ball. En aquesta història el fill d’un periodista intentarà destapar trames de corrupció com la qual va acabar amb la vida del seu pare. Per això, es veurà embolicat en persecucions i tirotejos pels carrers de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 20 =