caixa popular

Torrent augmenta el nombre de viatgers del servei públic de transport

El transport públic serà gratuït per a les persones amb diversitat funcional intel·lectual

Torrent augmenta el nombre de viatgers del servei públic de transport
21/02/2018 -

Les polítiques de mobilitat i els canvis duts a terme en estos 3 anys han suposat un increment considerable en l’ús que els veïns i veïnes de Torrent fan del transport public, així ho ha explicat en roda de premsa el regidor de Mobilitat, José Antonio Castillejo, juntament amb l’alcalde Jesús Ros.

En este sentit, Castillejo ha manifestat que la reordenació de les línies dutes a terme, adaptant-les a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes, al costat de la recuperació de la gratuïtat del transport per a persones amb mobilitat reduïda, pensionistes, jubilades i estudiants, aturades i de baixos ingressos, han contribuït a l’increment de viatgers i viatgeres.

Per açò, l’equip de govern ha volgut fer un pas més, el regidor de Mobilitat ha anunciat dues noves mesures que es duran a terme de forma imminent, d’una banda la campanya MOUTE, combina la mobilitat TorrentBus i TorrentBici, i per un altre, ha anunciat la gratuïtat del transport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, sumant-se així a estudiants, pensionistes, joves amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per sota del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d’Estudiant, que des del passat 2016 ja gaudien d’aquest benefici.

MOUTE, combina mobilitat TorrentBus i TorrentBici

A partir de l’1 de març des de l’àrea de mobilitat s’engegarà la campanya d’ús combinat dels dos transports. Si un usuari disposa de la un abonament TorrentBus ara també podrà utilitzar gratis la bicicleta pública de Torrent.

La manera d’utilitzar este servei, és tan senzill com validar la targeta de TorrentBus, i inserir els quatre últims dígits del teu DNI en qualsevol dels punts d’informació de les estacions, que TorrentBici disposa per tot el municipi.

A més, en estar adherida al servei metropolità de València de bicicleta pública MIBISIVALENCIA, també es podran combinar els desplaçaments amb bici per l’àrea metropolitana.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018