caixa popular

TorrentBus, debades a Falles

Del 13 al 19 de març, els dos inclusivament, el servei de transport serà gratuït per a facilitar la mobilitat

TorrentBus, debades a Falles
13/03/2018 -

El servei de TorrentBus serà debades durant la setmana fallera. Per a facilitar la mobilitat dels veïns i turistes durant les festes, del 13 al 19 de març, els dos inclusivament, els autobusos de TorrentBus podran utilitzar-se de manera gratuïta. La informació sobre les línies que es veuran afectades pels talls de carrers a Falles estarà disponible en la pàgina web municipal www.torrent.es i a través de la pàgina oficial en la xarxa social Facebook de la Policia Local de Torrent.

La mesura s’unix a les ja anunciades que afecten tant l’obertura de l’aparcament Joan Carles I com la recuperació del complex esportiu La Cotxera. Així, els veïns i visitants podran utilitzar de manera gratuïta el pàrquing Joan Carles I des del dia 12 de març fins al dia 19. Les instal·lacions esportives de La Cotxera, que es reobrin el dimecres 14, seran debades també fins al dia 19.

Combinació entre TorrentBus i Torrenbici

Des del passat 1 de març, les 135 bicicletes públiques repartides entre les 19 estacions es poden utilitzar debades amb el mateix abonament que TorrentBus. La mesura afavoreix l’ús d’este mitjà de transport sostenible entre la ciutadania. L’usuari només ha de validar la targeta de TorrentBus per a utilitzar les bicicletes.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC