caixa popular

TorrentBici ampliarà la seua connexió metropolitana amb València cabdal al setembre

Qualsevol dels usuaris que té Torrent podrà moure’s amb bici des de les diferents ciutats que presta el servei en l’àrea metropolitana fins a València

TorrentBici ampliarà la seua connexió metropolitana amb València cabdal al setembre
03/08/2017 -

Torrent, en la seua aposta per una mobilitat urbana més sostenible, estarà connectada a l’àrea metropolitana amb València cabdal amb bici. Aquest servei funciona de forma integrada entre diverses localitats permetent a cada usuari un desplaçament entre diversos municipis o poder utilitzar el servei de bicicleta en un municipi diferent al propi.

D’aquesta manera qualsevol qualsevol dels usuaris que té Torrent podrà moure’s amb bici des de les diferents ciutats que presta el servei en l’àrea metropolitana fins a València.

El que pretenem amb l’adhesió a l’àrea metropolitana és dotar de major autonomia i independència a ciutadà a un cost baix perquè puga desplaçar-se no solament dins dels límits de Torrent”, ha explicat José Antonio Castillejo, regidor de Mobilitat. I a més, per a major comoditat del ciutadà es conjuminaran TorrentBus i TorrentBici de tal manera que amb una única targeta es puga utilitzar qualsevol servei.

Des de l’Ajuntament se segueix apostant per una mobilitat urbana, sostenible i conscienciada amb el Medi ambient. Per aquest motiu, des de la Delegació de Mobilitat es continuen donant passos per a facilitar a la ciutadania la seua col·laboració en la transformació cap a una ciutat més sostenible.

Els prestadors d’aquest servei, Valenbisi i Movus, han signat un acord per a dur a terme un abonament metropolità combinat de bici. Per tant, Torrent estarà dins de l’àrea metropolitana que gaudirà d’un sistema integrat i intermodal de bicicleta pública que ajudarà a incrementar l’ús de la bici i cobrirà les demandes de desplaçament sostenible de la ciutadania.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

viva gym canovas
exposicion caps tallats