25n
25N
25N

Torrent crea noves zones esportives en els parcs de la ciutat

S’han situat aparells biosaludables en diferents espais verds per a fomentar l’exercici físic

09/01/2018 -

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de fomentar una forma de vida saludable i l’esport entre la ciutadania, està habilitant diferents àrees i espais verds amb equipaments esportius. Es tracta de donar una resposta a les demandes dels veïns i veïnes que requereixen més zones per a realitzar exercici físic a l’aire lliure.

Per aquest motiu, s’han instal·lat quatre canastres i dues porteries, per a jugar a futbol o bàsquet en el pati rosa, enfront del col·legi Monte-Sión. Aquest material esportiu està destinat al públic de totes les edats perquè puguen gaudir-lo mentre realitzen una activitat física de forma amena. La iniciativa promou l’exercici a l’aire lliure, molt beneficiós per a la salut, així com la socialització, ja que es tracta d’esports que poden practicar en grup, així com els estudiants dels centres educatius propers. Pròximament s’instal·laran en espais oberts taules per a la pràctica del ping pong.

Cada vegada són més els parcs torrentins que incorporen equipaments per a aquesta fi. El parc Benemèrita Guàrdia Civil, parc del carrer Vicent Pallardó i en la plaça Fra Antonio Pans són els últims espais on es van instal·lar aparells gimnàstics biosaludables, creant espais amb activitat per a l’exercici físic a l’exterior en les zones urbanes.

Durant el 2018 s’instal·laran més circuits biosaludables en la major part de places de la ciutat, aconseguint així un major nombre d’àrees amb aquests aparells que acosten a les persones adultes la pràctica d’activitat física i de manteniment que millore la seua salut sense necessitat de desplaçar-se molt de les seues llars. “Tractem de combinar espais verds, diversió i esport, amb el principal objectiu de fomentar l’exercici físic entre la població, joves i majors, que puguen disposar no molt lluny de les seues cases d’un circuit biosaludable amb el qual poder practicar exercici de manera gratuïta”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =