25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Torrent posa en marxa el voluntariat ambiental “Torrent Verd 2021”

L'Ajuntament de Torrent posa en marxa el voluntariat ambiental “Torrent Verd 2021”
03/08/2021 -

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat, aposta pel voluntariat ambiental d’estiu, que afronta la seua tercera setmana.

El programa va començar el passat 19 de juliol, amb quatre grups de joves d’entre 14 i 25 anys, que estan treballant cada dia a millorar la vigilància ambiental del municipi. Els participants han realitzat rutes de vigilància i treballs de recerca de biodiversitat, entre altres activitats.

Durant les primeres setmanes, els participants, a més d’aprendre sobre vigilància, han aprés sobre els ecosistemes de Torrent, les necessitats ambientals de la ciutat, els problemes dels incendis forestals, l’erosió del sòl i les plantes invasores.

Totes aquestes activitats es realitzen amb l’objectiu que els participants coneguen el valor mediambiental de la ciutat i puguen així conscienciar-se sobre la importància de cuidar el medi ambient.

El voluntariat continuarà fins al 15 d’agost i cada setmana eixiran 10 places perquè els interessats puguen apuntar-se al programa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 2 =