25n
25N
25N

L'administració número 1 de Torrent ven 400 dècims del tercer premi del Sorteig de Reis, 10 milions d'euros

L'administració número 1 de Torrent ven 400 dècims del tercer premi del Sorteig de Reis, 10 milions d'euros
06/01/2020 -

L’administració número 1 de Torrent (València) ha venut 400 dècims del tercer premi, el 26.706, la qual cosa suposa que ha repartit deu milions d’euros des d’aquest establiment, situat al carrer Ramón y Cajal número 33 de la localitat.

El número 26.706, extret com a tercer premi del sorteig de la Loteria Nacional, conegut com ‘el Sorteig de Reis’, i agraciat amb 250.000 euros la sèrie, ha sigut venut en dues administracions: la número 1 de Torrent (València) i la 18 de Valladolid.

Segons ha explicat a Europa Press el gerent de l’establiment de Torrent, la meitat dels dècims s’han venut per finestreta i els 200 restants a una penya valencianista de la localitat.

Es dóna la circumstància que aquesta penya, segons ha explicat el gerent, no sol jugar al ‘Sorteig de Reis’ sinó que únicament ho fa en l’especial de Nadal. En aquesta ocasió, van resultar afortunats amb la ‘pedrea’, per la qual cosa es “van animar” a jugar també a aquest sorteig i han resultat afortunats amb el tercer premi.

Aquesta administració ha repartit diversos premis d’importància en altres sortejos: almenys tres vegades la ‘Grossa’ de Nadal i altres premis de dijous i dissabte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − onze =