caixa popular

Torrent ultima el procés per a obrir al públic el pàrquing Juan Carlos I

El contracte establirà tarifes i abonaments mensuals a preus reduïts amb descomptes a jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional

Torrent ultima el procés per a obrir al públic el pàrquing Juan Carlos I
31/05/2017 -

L’ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de donar un major servei a la ciutadania i solucionar els problemes d’estacionament, ha aprovat el contracte de serveis auxiliars de l’aparcament de titularitat municipal Juan Carlos I. L’objecte del contracte, el valor anual del qual benvolgut és de 193.479 €, està constituït per la prestació de diferents serveis auxiliars per a l’obertura al públic com: dotació dels mitjans necessaris personals i materials de control i vigilància, gestió administrativa d’usuaris, altes baixa, control d’ingressos i despeses, engegada dels equips i instal·lacions existents, neteja de les instal·lacions, etc.

El regidor d’Economia, Andrés Campos, ha declarat que “este contracte respon a les demandes dels veïns i veïnes, per tenir un lloc per a aparcar o estacionar a causa de la fluïdesa de vehicles per eixa zona, on es troben espais concorreguts per la ciutadania: Jutjats, Hisenda o la parada del metro Torrent Avinguda. Gràcies a la bona gestió de l’actual equip de govern es dóna solució a un assumpte pendent i per fi el pàrquing podrà donar servei i, de pas, recuperar part dels quatre milions d’euros que va costar a tots els torrentins i torratines la seua recuperació, encara que la seua obertura no perseguisca este objectiu prioritàriament sinó donar solucions als veïns i comerços de la zona, que reclamaven la seua engegada”.

Es tracta d’un contracte de serveis obert, subjecte a regulació harmonitzada per raó de la quantia, que presentarà un preu públic amb tarifes ordinàries, pensades en el benestar del client i pel qual no s’obtindrà cap benefici econòmic. Segons el temps d’estacionament, el preu per aparcar serà a 0,20 cèntims els primers 30 minuts, i que tindrà un import des de 0,01 a 0,015 euros el minut, segons el temps addicional. A partir del minut 256 s’abonarà 3,50 euros per cada dia natural o fracció.

A més, s’oferirà l’opció d’abonaments periòdics mensuals amb preus reduïts, que es dividiran en matí, vesprada, nit i 24 hores, que tindran un preu des de 15 euros fins als 30 euros. Els jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional tindran una reducció del 10% en qualsevol de les modalitats contractades. Campos ha assenyalat la importància dels preus baixos en el pàrquing: “Hem pensat en tarifes reduïdes, assequibles per a totes les butxaques; a més, hem creat descomptes per a diferents col·lectius. No cerquem obtenir benefici, sinó oferir un servei de qualitat i bon preu per a tots i totes”.

L’aparcament, que està situat en l’encreuament de l’avinguda Juan Carlos amb el carrer Pare Méndez, té una superfície construïda de 9.384 metres quadrats en dues plantes i disposa de 300 places d’aparcament. A més de diversos accessos per als vianants, disposa d’una entrada de vehicles i eixida independents i està connectat de forma per als vianants directa amb l’estació de metro València Torrent Avinguda.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − onze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris