25n
25N
25N

Torrent treballa per a donar una solució als inquilins dels habitatges en propietat de la Sareb

L’alcalde Jesús Ros ha participat en una reunió al costat d’altres alcaldes, el conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, i un representant de la Sareb

Torrent treballa per a donar una solució als inquilins dels habitatges en propietat de la Sareb
15/02/2021 -

L’alcalde Jesús Ros ha participat hui en una nova reunió amb el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, el director de Responsabilitat Social Corporativa de la Sareb, Gaspar González-Palenzuela, i els alcaldes d’Alfafar i Riba-roja, per a continuar treballant en solucions per als inquilins dels habitatges en propietat de la Sareb.

L’objectiu de la reunió era, sobretot, tranquil·litzar als veïns i veïnes. A més de treballar de manera conjunta i coordinada amb les diferents institucions per a resoldre la situació de cara al futur”, assenyala l’alcalde Jesús Ros.

Amb aquest propòsit, l’Ajuntament de Torrent manté un contacte directe i continu amb els afectats per la situació, per a estudiar individualment cadascun dels casos i traçar línies d’actuació en futures converses amb la Sareb.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 8 =