caixa popular

Torrent tindrà una fonoteca única gràcies a la donació de José Luis Alabarta

La col·lecció de més de 6.000 vinils i cd’s permetrà crear una fonoteca única i una exposició de les caràtules en l’edifici Metro

Torrent tindrà una fonoteca única gràcies a la donació de José Luis Alabarta
21/09/2017 -

El torrentí José Luis Alabarta ha realitzat una donació musical al consistori fruit de 45 anys dedicats a la recopilació per Europa i Amèrica amb tot tipus d’estils musicals al llarg de l’existència de la música gravada en estereofonia, amb una col·lecció de més de 6.000 peces úniques entre vinils i cd’s.

L’alcalde Jesús Ros ha agraït la donació “d’una col·lecció de gran valor i que mostra part de la seua vida i l’amor a la música”; a més, el regidor de l’àrea de Cultura, Alfred Costa, ha destacat la gran labor de José Luis de “donar valor a la música, convertint-la en patrimoni únic a través de la seua recopilació i catalogació, i que aportarà un gran valor cultural a la ciutat”.

La labor de digitalització de tota esta música que cedirà, permetrà a Torrent disposar d’una fonoteca única a Espanya que estarà a l’abast de tot el món. La mostra es compondrà d’una part fonogràfica, una altra acadèmica i històrica i una expositiva. A més les caràtules formaran una exposició permanent en l’edifici Metre que al seu torn serà itinerant segons les dates destacades en el món de la música.

 


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris