25n
25N
25N

Torrent serà la primera ciutat, a banda de València, que comptarà amb un servei de TAC i Ressonàncies

El servei de radiologia estarà en funcionament l’any que ve

Torrent serà la primera ciutat, a banda de València, que comptarà amb un servei de TAC i Ressonàncies
23/02/2017 -

L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, ha anunciat, juntament amb el responsable del consorci de l’Hospital General de València, Enrique Ortega, una iniciativa que, sens dubte, afavorirà tant als veïns d’aquesta ciutat valenciana, com a les localitats del voltant.

Aquest projecte, que consistirà en la instal·lació d’un servei de radiologia, TAC, ressonàncies i radioteràpia en el centre d’especialitats de Torrent, permetrà una internalització dels serveis sanitaris, i evitarà els continus desplaçaments dels ciutadans a l’Hospital General de València.

D’acord amb Jesús Ros, aquesta iniciativa ‘demostra, en primer lloc, la sensibilitat de les autoritats sanitàries enfront de les demandes dels Ajuntaments, i davant les necessitats dels ciutadans. Aquest departament encara no és una realitat perquè fa falta tant la inversió econòmica, com la construcció de les instal·lacions, però esperem que al llarg de l’any que ve ja estiga en funcionament’.

Per la seua banda, Enrique Ortega ha volgut expressar que ‘amb aquest projecte volem acostar als ciutadans els serveis sanitaris evitant, així, que hagen de traslladar-se reiteradament a València per a realitzar-se aquest tipus de proves’. Així mateix, ha afegit que ‘tenim l’obligació de portar aquest tipus de serveis on ho necessiten els ciutadans. Aquest projecte, que es va aprovar el dijous de la setmana passada, després d’haver-se realitzat l’estudi econòmic pertinent, suposarà una inversió de dos milions i mig d’euros, així com la contractació de personal sanitari’.

Per a finalitzar, l’alcalde de Torrent ha volgut agrair al Consorci de l’Hospital General de València ‘el treball i esforç que han invertit a Torrent’, i ha volgut afegir que ‘Torrent serà la primera ciutat, a part de València, que comptarà amb aquest servei’, del que també podran beneficiar-se altres localitats com Paiporta, Picanya, Picassent o Montserrat, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =