25n
25N
25N

Torrent senyalitza l'Avinguda per a facilitar mantenir les distàncies de seguretat marcades per Sanitat davant la desescalada

Torrent senyalitza l'Avinguda per a facilitar mantenir les distàncies de seguretat marcades per Sanitat davant la desescalada
07/05/2020 -

Perquè els torrentins i torrentines puguen passejar durant aquests dies o realitzen esport, sempre en els horaris permesos per la Fase 0, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’àrea de Mobilitat, ha condicionat l’Avinguda Al Vedat amb senyalització horitzontal per a facilitar mantenir les distàncies de seguretat marcades pel Ministeri de Sanitat davant la desescalada.
El departament de Mobilitat i Senyalització de la Policia Local va finalitzar en el dia d’ahir les marques viàries que permet passejar als veïns i veïnes respectant la distància necessària, amb la qual cosa, aquest matí ja s’han pogut veure als primers torrentins i torrentines passejant seguint les indicacions, compostes per fletxes impreses que indiquen la direcció per la qual cal caminar; unes línies que limiten i separen totes dues vies en tots dos sentits.

Protecció Civil rep un curs de desinfecció per l’UME

Els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Torrent han assistit aquest matí a un curs formatiu en desinfeccions impartit pel Batalló d’Intervenció en Emergències III (UME). La cita ha tingut lloc en les instal·lacions del Parc Central, concretament en l’espai multiús de l’Àgora. A aquesta xerrada de formació també s’ha unit el personal de les localitats de Llutxent i Gavarda.

Torrent reobre el mercat dels divendres

Si el dissabte passat Torrent era un dels primers municipis de la comarca de L’Horta Sud que reprenia la marxa d’aquests mercats de venda no sedentària, interromputs per l’Estat d’Alarma, demà torna a reobrir-se el mercat dels divendres del Mercat Central. En aquest sentit, igual que el dissabte passat, el consistori garanteix totes les mesures de seguretat i sanitàries enfront del coronavirus, tant per al públic com per als comerciants. Per això, la zona serà desinfectada abans i després de l’horari d’obertura, el qual és de 9 a 13.30 h.

El regidor de mercats no sedentaris de Torrent, Toni Nebot, ha mostrat la seua satisfacció “després de l’èxit del mercat ambulant celebrat dissabte passat, tant per al sector com per als veïns i veïnes que van poder comprar productes de primera necessitat amb les mesures de seguretat d’higiene requerides”.

Igualment, l’espai serà vigilat durant l’horari de funcionament per al compliment de les normes de distanciament social, així com per a evitar aglomeracions, marcant dos accessos: carrer Baviera (a l’altura de la plaça Colón) i l’altre per Arxipreste Navarrès Nogueroles. A més, en l’entrada de cada mercat es disposarà d’un dispensador de desinfectant, el qual serà d’obligat ús per a l’accés a l’espai de compra i els llocs de venda se separaran per una via de trànsit i amb una distància mínima entre ells de 6 metres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + nou =