caixa popular

Torrent seleccionat per l'IVASPE per a formar voluntaris de Protecció Civil de tota la Comunitat

S’ha organitzat tant el “Curs Bàsic d’Incendis Forestals” com el curs de “Seguretat en Extinció d’Incendis” i en el qual participen tant voluntaris de Protecció Civil de Torrent com de les diferents Agrupacions de la Comunitat Valenciana

Torrent seleccionat per l'IVASPE per a formar voluntaris de Protecció Civil de tota la Comunitat
25/10/2017 -

La formació està enquadrada dins del programa anual que l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències de la Generalitat Valenciana (IVASPE) ofereix a les diverses Agrupacions de Protecció Civil, i en ella participen tant voluntaris de Protecció Civil de Torrent com de les diferents Agrupacions de la Comunitat Valenciana.

Aquests cursos s’estan impartint en la Casa de la Cultura de Torrent, en primer lloc, el “curs bàsic d’Incendis Forestals” durant els dies 21, 22 d’octubre i 4 de novembre, on s’impartirà la part teòrica, i el dia 5 de novembre, la part pràctica en el Vedat de Torrent.

I, en segon lloc, el “curs de Seguretat en Extinció d’Incendis” que es desenvoluparà el 18 i 19 de novembre, la part teòrica i pràctica, respectivament.

Es tracta d’una matèria específica on es combina la teoria amb la pràctica, perquè, els voluntaris puguen desenvolupar perfectament les funcions d’extinció en incendis forestals, i l’obtenció de coneixements i habilitats no solament en aquesta matèria, sinó també, en seguretat segons marca la norma bàsica per al combat d’incendis.

Amb aquesta formació els voluntaris de l’Agrupació adquiriran els coneixements necessaris per a poder actuar en aquestes situacions i col·laborar en l’extinció d’incendis forestals tant en el nostre municipi com en tota la Comunitat Valenciana.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 5 =

Paiporta
Tardor
cultura als barris