25n
25N
25N

Torrent es bolca amb el comerç local en la campanya '100% amb el comerç de Torrent'

Torrent es bolca amb el comerç local en la campanya '100% amb el comerç de Torrent'
01/06/2020 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal IDEA’T, ha iniciat la campanya “100% AMB EL COMERÇ DE TORRENT”. Es tracta d’una acció de suport i promoció del comerç local que es prolongarà amb diferents actuacions al llarg de l’any 2020. “Des del consistori som conscients que els nostres locals d’hostaleria i els nostres comerços necessiten, ara més que mai, el nostre suport, per la qual cosa entre les nostres prioritats a curt i llarg termini es troben tota classe de propostes i iniciatives per a la regeneració del teixit comercial, hostaler i empresarial”, ha assenyalat el regidor de l’àrea de Comerç i Indústria, Andrés Campos.

“100% AMB EL COMERÇ DE TORRENT” es va estrenar divendres passat amb un vídeo publicat en les xarxes socials d’Idea´t i de l’Ajuntament de Torrent en el qual els protagonistes són precisament els establiments detallistes de ciutat i en el qual es destaquen les bondats del comerç de proximitat: qualitat, tracte personal, experiència o varietat de productes. Per a la seua realització s’ha comptat amb la col·laboració de les dues associacions de comerços: TORRENT COMERCIAL i ACST. El vídeo, que ha sigut tot un èxit superant les 10.300 reproduccions, pot visionar-se en el següent enllaç: https://www.facebook.com/ajuntamentdetorrent/videos/754197131650869/

D’ací a poc temps es posaran en marxa altres iniciatives dins d’aquesta campanya en les quals s’involucraran cares conegudes de Torrent i el principal objectiu de les quals serà visibilitzar el comerç local i sensibilitzar a la població de la importància de comprar i consumir en el municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna