25n
25N
25N

Torrent reurbanitzarà la plaça de les Fonts i els seus carrers adjacents

Amb la iniciativa s’aconseguirà incrementar l’accessibilitat, millorar la imatge i revitalitzar la zona

Torrent reurbanitzarà la plaça de les Fonts i els seus carrers adjacents
10/01/2018 -

Aquest matí l’alcalde Jesús Ros ha explicat, en la tradicional roda de premsa amb els mitjans de comunicació, el projecte de reforma de la plaça de les Fonts i els carrers adjacents que es connecten amb aquesta plaça, com són la de Santo Domingo i Massanassa. Ahir 9 de gener es va signar el contracte per a la prestació del servei d’assistència tècnica per a la redacció del projecte, adreça i coordinació de seguretat i salut de les obres de reordenació de la Plaça de les Fonts i el seu entorn. Es tracta d’una de les actuacions previstes en la reurbanització del nucli històric de la ciutat amb el qual es pretén com a objectiu principal millorar l’accessibilitat de la zona així com revitalitzar la mateixa. Es durà a terme també l’estudi arqueològic pertinent, així com l’elaboració dels documents que es requerisquen per al compliment de la Llei de patrimoni cultural valencià.

El pla compta amb un pressupost estimat de 195.000 euros. Encara sense definir les actuacions definitives, el projecte no solament contemplara la regeneració de l’espai públic, sinó la reordenació de la plaça amb possible enjardinament i la dotació o renovació dels serveis públics necessaris així com mobiliari urbà.

Amb el projecte s’aconseguirà “millorar la imatge del barri i revitalitzar-ho, generant una zona de descans i esbarjo accessible, amable per als veïns i veïnes, on puguen gaudir”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Aquests treballs se sumen a les mesures de millora del consistori torrentí que s’iniciaran al llarg de 2018 en el barri antic i que superen el milió d’euros, i que inclou, entre altres actuacions, la reurbanització del carrer Verge del Olivar o la revitalització del barri de l’Alter.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 10 =