25n
25N
25N

Torrent representa la màgia de la Nit de Reyes amb un espectacle de mapping

Els Reis Mags han entrat a la ciutat repartint il·lusió muntats en autobusos de dues plantes en una desfilada en el qual han participat un gran nombre de representants de tots els col·lectius

Torrent representa la màgia de la Nit de Reyes amb un espectacle de mapping
06/01/2018 -

Els Reis Mags d’Orient han arribat aquest divendres a la ciutat de Torrent repartint il·lusió i complint els somnis dels més xicotets. En la nit més esperada de l’any, milers de veïns es van congregar des de l’avinguda al Vedat fins al carrer de l’Ermita per a rebre a les seues majestats.

El pregoner real ha obert la cavalcada anunciant l’arribada de la comitiva acompanyat per patinadors, que han repartit les 7.000 “mesuretes” per a facilitar a grans i xicotets la recollida de les llaminadures i snacks llançats. Enguany s’ha multiplicat la quantitat de “mesuretes” per a facilitar la recollida dels caramels a tots els xiquets durant el recorregut, una iniciativa del consistori que en la passada edició va tenir molt èxit. A més, la delegació de Cultura ha augmentat la quantitat de llaminadures: 20.000 snacks sense gluten, més d’un milió de caramels, 5.000 pilotes de plàstic i 2.200 peluixos que s’han llançat des de les diferents carrosses i els vehicles reals.

La il·lusió i la fantasia es respiraven per tota l’Avinguda, gràcies al fruit del treball de tots aquells que han fet possible la realització de la cavalcada. Han participat més de 600 persones, entre ells els representants del teixit associatiu de la ciutat, col·lectius festius, tradicionals, veïnals, culturals i esportius.

Durant el recorregut els més xicotets han pogut gaudir d’un drac inflable amb dos caps, dofins amb llum o de la coneguda saga de Star Wars. A aquesta saga cinematogràfica li ha acompanyat la música dels films interpretada per la Unió Musical de Torrent.

Melcior, Gaspar i Baltasar, han arribat a Torrent acompanyats pels seus patges reals muntats en tres autobusos de dos pisos. Al rei Melcior, l’han acompanyat uns bonics cotxes clàssics de l’associació HortaClassics en el qual han anat la Musa de la Música, Ana María Castro acompanyada per les seues cambreres.

El Club de Tennis de Torrent ha desfilat també acompanyant al primer de les seues majestats en una carrossa. A ells els han prosseguit els integrants més joves del Kangoo Torrent, que dirigeix l’entrenador Sergio Bacete.

En l’autobús real, el rei Melcior ha saludat als xicotets acompanyat per alguns representants de Moros i Cristians: Vicent Burguera, capità cristià, Concha Gallardo, de l’alferecia cristiana i, Patricia López, de mora, juntament amb les clavariesses de la Puríssima.

A la seua majestat li han seguit els integrants de la falla Sant Amador Espartero, el Club Gimnàstica Torrent i un autobús amb els jugadors del Torrent Cf.

El rei Gaspar, desfilant amb la música interpretada pel Cercle Catòlic, ha eixit en la cavalcada amb un altre autobús acompanyat pel capità moro, Vicent Simó i clavariesses de la Puríssima. A la seua majestat li ha precedit un cotxe clàssic en el qual ha desfilat la Reina de la Trobada, Gemma Torrent juntament amb les seues dues cambreres.

La Fallera Major Infantil de la ciutat, Alexia Manzano, ha desfilat en una carrossa juntament amb la seua cort d’honor, llançant caramels i obrint pas al ballet organitzat per l’Escola de ball Sara Baixauli i l’autobús en el qual han eixit les reines de l’associació d’Amics de la Cultura Andalusa, Sonia Ordóñez i Miriam Rivodigo.

Al rei Baltasar li ha precedit un altre cotxe clàssic en el qual ha desfilat la Dulcinea de Castella-la Manxa juntament amb clavariesses de la Puríssima. A elles, els ha seguit una carrossa des de la qual la Fallera Major de Torrent, María Jesús Rincón Prieto acompanyada per la seua Cort d’honor han llançat caramels als xiquets.

Els fallers de la comissió Ángel de l’Alcàsser guanyadors del playback faller també han format part d’aquesta cavalcada, que l’ha tancat l’autobús del Rei Baltasar acompanyat per la fallera major de la comissió Antoni Pardo, Nerea Monera, i d’ADISTO.

La nit màgica ha culminat per vegada primera a Torrent, amb un gran espectacle audiovisual. Una història “màgica” realitzada amb la tècnica de mappings que ha sigut projectada sobre una reproducció a grandària real de la façana de la Casa de la Cultura, en l’antic Ajuntament, que ha servit d’escenari per a l’aparició i salutacions de les seues Majestats d’Orient. Un espectacle que no ha deixat indiferent a ningú i ha agradat tant a xicotets com a majors. En l’escenari, les seues majestats han rebut la clau de la ciutat de mans de l’alcalde Jesús Ros que obri les cases de la ciutat perquè els xiquets pogueren rebre els seus regals que esperen amb tanta emoció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

25n horta sud